Oppsettsinspirasjon til 17. Mai!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 5. Mai 2017

Vanskelig å lage fine oppsett på 17. Mai uten at det skal ta for lang tid?Bli fin til 17. mai med disse enkle flettene!

 • Del inn håret med ønsket skill.
 • Flett en utbakt rotflette hele veien ned på hver side av skillen. (Istedet for å legge ytterdelene over den midtre delen når du fletter som man gjør på en standard rotflette, så legger du de under.)
 • Dryss på STØV, eller annet stylingpudder. Dette gir nødvendig hold til håret.
 • Dra i hver side av flettene som vist på filmen.
 • Avslutningsvis har vi dratt flettene over til motsatt side og festet med hårnåler.
 • Pynt etter ønske.


 • Begynn på en utbakt rotflette bak et øre.
 • Flett hele veien rundt hodet. Vi lot kronepartiet være igjen, men det er absolutt mulig å bruke alt håret.
 • Flett fletten helt ut, legg den langs den første delen (der du startet) og fest med hårnåler.
 • Dryss på STØV.
 • Dra i hver side av fletten som vist på filmen.
 • Avslutningsvis satte vi det resterende håret i en hestehale.Kom gjerne innom for flere tips og triks.

//Adam og Eva Majorstua


0 Kommentar

Jul, jul, strålende jul!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 10. Des 2015

Jeg er så glad i advent og jul. Både på jobb og hjemme. I november og desember har vi alltid flere stylinger til min store glede. Vi setter opp håret, eller styler det fint, så du blir ekstra klar til julebordet, i tillegg sniker julesangene seg inn på spillelista. Herlig.


Så kjøper man gjerne nye klær til julaften og juleselskapene, og da hører det med å style håret litt ekstra også.

Som sagt i et tidligere innlegg så er det viktig å preppe håret i forkant av at du skal krølle det, eller sette det opp. Bruk gjerne skum og en saltvannspray når du føner det. Er det allerede tørt så bruk gjerne saltvannspray/teksturspray først. Bruk deretter varmebeskyttende slik at du ikke brenner håret. På denne måten får du godt hold, og krøllene/oppsettet vil sitte hele kvelden istedet for 1 time. Bruk en hårspray med godt hold, tilslutt.

Hvis du ikke er så dreven i å sette opp ditt eget hår, er det lurt å teste det ut litt før selve jula, så du ikke blir stående motløs å irritert på badet halve julaften :)

Her kommer noen tips og inspirasjon til hvordan du kan ha håret i jula.

Ønsker du å få satt det opp, eller stylet det på annet vis, bestill time hos oss her på Majorstua. tlf: 22566300 eller på inn på nettbookingen vår.


//Helga Marie


0 Kommentar

Når du sliter med julestylingen...

Postet av Adam og Eva Majorstua den 2. Des 2015

...er dette innlegget for deg! Som frisør hører jeg daglig hvordan folk sliter med styling hjemme, spesielt til arrangementer de kanskje føler at de vil pynte seg litt ekstra. Jeg skal derfor legge frem litt forskjellig for akkurat dere som ikke helt får til.


Det er mye forskjellig man kan gjøre, men jeg har skjønt at mange er ute etter disse slakke krøllene om dagen. Jeg personlig synes det å bruke rettetang gir best resultat til dette. Jeg bruker alltid en god varmebeskyttende til tilpasset hår og hold. For godt hold bruker jeg Iron Shape 11 fra Redken, denne gjør så krøllene du lager ikke sklir ut etter første dans.

For å få til en fin krøll med rettetang gjør du på denne måten:
Ta en liten del med hår, sett rettetangen inn der du vil at krøllen skal starte i håret, vri deretter rundt slik at tuppene på håret er vendt utover. Deretter dra rolig utover slik at du får en jevn varme over hele håret. Her er en video jeg har laget for at dere kan se hvordan det er gjort:Ellers er det mange som vil gjøre det lettest mulig. Her kommer tvinningen inn. Dette er en teknikk som er superenkel. Ta ut ønsket mengde hår, og jobb deg bakover ved å ta med litt og litt hår. For å få med alle hår kan det være fint å bruke en voks for dette, eller bruk Braid Aid 03 fra Redken. Gir en glatt og fin tvinn, der hårene ikke spretter ut til sidene. For å feste bruker jeg ofte å bruke fliseklemmer, hvorav jeg fester disse slik at de ikke synes. Dette kan være vanskelig, så kjøpt gjerne en spenne du synes er fin. Da blir frisyren din litt mer spennende.Til slutt kommer fletting. Er du litt mer dreven på hånd synes jeg absolutt du skal gå for denne type looken. Flett ønsket flette og dra den ut slik at den blir mer tilfeldig, og den vil i tillegg se mye fyldigere ut. En kul festeteknikk jeg bruker, som også kan brukes til tvinning er å knyte håret sammen bak. Du knyter håret på samme måte som begynnelsen på en skolisse. Fest så med fliseklemmer under knuten. Her har dere et eksempel på en fin frisyre. HUSK: tuppering er absolutt lov/et must for ønsket volum.


Til slutt for alt dette må du for all del huske sprayen. For at den absolutt skal sitte hele kvelden pleier jeg å bruke Control addict 28 fra Redken, den sitter som et skudd. Deretter går jeg over med en glansspay for å få opp igjen litt shine i håret.

Er du fortsatt grønn? fortvil ikke. Adam og Eva fører nå et tilbud til deg som har dårlig tid, eller bare vil unne deg noe ekstra før du drar ut. Dette tilbudet kalles for pop up x-mas styling. Du kan komme innom for en enkel styling hos oss på 30 minutter, og betale 500 kroner. Og du kan garantert gå fornøyd til ditt arrangement!


//Louise


0 Kommentar

Sommer inspirasjon

Postet av Adam og Eva Majorstua den 20. Mai 2015Tenkte og dele litt sommer inspirasjon idag, sommeren nærmer seg med storm skritt og det er alltid god med litt inspirasjon for hva du kan gjøre når du skal tilbringe late dager i parken eller hytta!
//Sina

0 Kommentar

Julestyling - gjør det selv!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 20. Nov 2013


Holder ikke krøllene når du krøller det selv hjemme?
Her er noen tips som gjør at det holder seg ut hele kvelden!

FULL EFFECT: Volumskum som du tar i etter du har vasket håret ,og før du føner det for å gi hold til håret.

IRON SHAPE 11: Varmebeskyttende spray med godt hold som du bruker før du krøller det med varmeverktøy.

Etter man er ferdig med å krølle håret er det fint å dra fingrene litt igjennom og samle og klemme krøllene litt sammen, før du tilslutt sprayer godt over med en god hårspray.KMS HAIRSTAY MEDIUM HOLD SPRAY: En hårspray med medium hold for å unngå at håret for stivt når man allerede har hatt i gode produkter som gir godt hold, du kan også bruke MAXIMUN HOLD, den er enda sterkere.

HAIR STAY ANTI-HUMIDITY SEAL: spray som gir kjempe fin glans til håret og stenger ute luftfuktighet, kjempefin i på denne tiden!0 Kommentar

Powered by: Bloc