Crazy summer inspiration

Postet av Adam og Eva Majorstua den 14. Jul 2016

Har du lyst å gjøre noe litt mer crazy i sommer? Gå for en farge du aldri hadde trodd du turte eller friske oppe en du allerede har? Da kan vi hjelpe deg!

Her er litt inspirasjon:





//Adam og Eva Majorstua



Hello summer!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 25. Mai 2016

Ser man på værvarselet fremover er det ingen tvil om at sommeren er på vei. I den anledning kommer jeg med noen inspirasjonsbilder og tips til hva du kan gjøre for å få til en sommerlig styling.

Bilde 1 Bilde 2


Bilde 3 Bilde 4

For å få en superfin beachlook kan du vaske håret med den nye serien til Redken som heter Beach envy volume. Dette er en serie med shampoo og conditioner som gir deg en følelse av et hår med mer tråhet, akkurat som om du har badet i saltvann. I tillegg finner den frem naturlig bevegelse i håret slik at du føler at du får denne typiske beachlooken. Denne serien kommer med en spray som heter wave aid. Denne sprayes i vått hår og deretter tørker du håret naturlig eller ved å fingerføne det. Ved naturlig tørk kan det være fint å lage tvinninger i håret for at de skal tørke slik.


Bilde 5

Kom innom for gode tips til ditt sommerhår. Kanskje du skulle hatt en klipp eller farge også?


//Louise




Internvisningen til Sanne og Louise!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 28. Apr 2016

Våre Stylister Louise og Sanne har hatt intervisning og er nå blitt Senior Stylister. De hadde samarbeidet på visningen og kjørte tema "Fra da til nå". Louise tok for seg 70 tallet, mens Sanne brukte nåtidens mote og trender. 70 tallet er jo noe vi ser masse av i dagens motebilde også - både når det gjelder klær og hår.


Her kommer en liten bildeserie fra visningen!



Du kan nå booke time hos de nye Senior Stylistene på nettbookingen vår eller ringe til salongen.

Velkommen!!






Oppsett

Postet av Adam og Eva Majorstua den 18. Mar 2016

I dag har Maiken lekt med oppsett.

Dagens oppsett ble denne svinekammen.






Brudeguiden 2016

Postet av Adam og Eva Majorstua den 16. Feb 2016

Er 2016 året hvor du skal gifte deg?

Her er litt inspirasjon til hva som er trendy til bryllup i 2016.

I år er det visstnok gull, kobber og glitter som er mest populært, litt rustikke farger sammen er røft, men allikevel veldig glamorøst. Bruk det med litt paljetter for å skape en glamorøs stemning, for så å bruke litt beige farger. Da får du et flott uttrykk på det hele.

I forhold til kjolen er det denne to-delte kjolen som er trendy i år, men det viktigste er å finne en kjole man føler seg vel i! Det finnes jo utallige forskjellige kjoler med forskjellige snitt. Både blonder, rysjer, diamanter og bånd er ting å velge i, velg kanskje noe som går inn i temaet ditt.

Kanskje en farge du vil ta igjen et sted i kjolen?



Vi som skal være behjelpelig med hår og make-up synes trendbildet ser ganske likt ut som før. Mye løse enkle frisyrer, også de som bare har satt opp halvparten av håret. I forhold til hva som ofte blir brukt som inspirasjon er det bohem-stilen. Dette er ofte løse fletter, men litt enkle blomster som en ekstrapynt i håret. Perler og små diamanter er også veldig fint. Nå som dette rustikke, men glamorøse er populært, kan du jo være fint å få inn litt ekstra glitter dersom du går for den stilen.



Når det kommer til make-up er det veldig mange som ofte går for en lett og naturlig look, men mange kan også ønske seg noe litt mer mot "smokey eye -looken". Ofte kan det kanskje være fint å ta igjen en farge fra bukett eller tema for å understreke fargene du bruker. Dette etter hva man kler så klart. Også lurt å tilføre litt ekstra sminke på grunn av bilder som skal bli tatt, da lyset fort kan reflektere bort sminken man har. Og det å alltid huske på å ha touch-up i vesken er veldig viktig, ha lip-gloss, eyeliner og kanskje et mattende pudder. Man blir kanskje litt svett og tårevåt i løpet av en slik dag.




Og som en liten påminnelse helt til slutt;

Om du er brud i 2016 og veldig gjerne vil ordne deg til den store dagen kan det være lurt å bestille seg en time i god tid. Da blir det satt opp en prøvetime i tillegg til time på selve dagen. Ring oss gjerne!

Og helt til slutt, LYKKE TIL!


//Louise

Kjoler herfra

Hår herfra

Make-up herfra