NÅ KOMMER SNART SOLA!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 5. Apr 2016

Vi har nå gått inn i April måned, og sola begynner å titte mer og mer frem. I tillegg er det kanskje noen som klikker seg inn på diverse reisebyrå sider. Om det nå skal ha seg sånn at du tenker deg ut på reise eller vil være litt føre vár med å beskytte fargen og håret mot solen har jeg en anbefaling til deg.

Redken har sin egne sol-serie som er super å bruke nå fremover. Shampooen renser ut uønsket smuss, klor-og saltvannsrester og i tillegg etterlater håret med god fuktighet. I tillegg er alle produktene i serien fargebeskyttende og beskytter håret for UV-stråling. Serien kommer også med en balsam og kur som også gir fuktighet, glans og styrker håret.

Et ekstraprodukt i denne serien er color extend sun reflective glow. Dette er en spray du kan spraye i håret gjennom hele dagen i solen, for å freshe opp både glans og UV-beskyttelsen til fargen. I tillegg har den en god lukt av mango slik at det virkelig lukter sommer av håret ditt!

Kom innom oss for mer informasjon om serien!

Bilde


//Louise


0 Kommentar

Snik deg unna tørt hår i vinterkulden.

Postet av Adam og Eva Majorstua den 4. Des 2015

Nå som vinteren og kulden sniker seg på er det lurt å tenke litt over hvordan håret oppfører seg. På vinteren er det mange som fort tenker over at huden blir tørr og derfor trenger fuktighet, har du da noen gang tenkt over håret ditt samtidig. Kulde og vinteren gjør at håret fort kan bli tørt og livløst, du merker at du ikke får det helt til og føler kanskje at det bare er kjedelig. Da har jeg et ord til deg, nemlig FUKT! Akkurat som huden din, trenger også håret ditt sin fuktighetskrem. Det er mange fine produkter å bruke, men er du litt ekstra lur er absolutt All-Soft gaveesken fra Redken fin å kjøpe med seg hjem akkurat nå. Serien gir fuktighet til håret i vinterkulden, samtidig som den styrker og gjør håret smidig. Du får gaveeskene med shampoo, balsam og kur til 599 kroner, det vil da si at kuren faktisk er omtrent gratis. Jeg anbefaler alltid en kur for å virkelig gi håret det det trenger.

Merker du at produkter du har hjemme i dusjen ikke fungerer bra nok, har vi mange forskjellige kurbehandlinger som gir deg en liten kickstart på vegen til et bedre hår som du kan gjøre hos oss her i salongen.

Men for all del, ikke glem at det er forskjell på å mangle fuktighet, og det å ha slitt og ødelagt hår. Har du det, må du nok heller gå på med en serie med proteiner. Proteiner er tross alt med på å bygge opp igjen håret.

Er du usikker på din hårtilstand, kom innom og vi kan gi deg en konsultasjon og anbefalinger om de rette produktene for deg.

Bilde fra Google.no Bilde fra Google.no0 Kommentar

Fabricate 03

Postet av Adam og Eva Majorstua den 16. Nov 2015

Fabricate 03- Er en varmebeskyttende gass spray som kan brukes til føn, retting og krølling.
-Gir aktiv tekstur til håret
-Gir hold til frisyren hele dagen
-Brukes i håndkle tørret hår eller tørt

Koster 309,- i salong.
Bilde

//Adam og Eva Majorstua0 Kommentar

Gavepakninger fra REDKEN.

Postet av Adam og Eva Majorstua den 5. Nov 2015

Vi har nå fått inn gavepakningene fra Redken.

De finnes i Blond Idol, Extreme, Color Magnetics og All soft serien.

Du får da Shampoo, Conditioner og Krukkekur i en lekker gavepakke til kun 599,-

Fine bursdagsgaver og Julegaver. Så er du en av de som er tidlig igang med julehandlingen, så kikk turen innom oss da vel=)


0 Kommentar

Love touch

Postet av Adam og Eva Majorstua den 22. Okt 2015Love touch shine spray er en vektløs spray som gir glans uten å tynge håret. Den bekjemper frizz og er anti humidyti.
Den passer alle hår typer spesielt tykt og krusete hår.
Den gir en vakker glans til frisyren og er den perfekt finish spray om du vil ha en skinnede resultat. En klar favoritt hos meg!

Du får den hos oss for kun 239,-

//Sina

0 Kommentar

Powered by: Bloc