Før og etter - Chi Enviro

Postet av Adam og Eva Majorstua den 25. Okt 2016

Chi Enviro er en behandling som demper frizz å etterlater håret glattere og finere. Resultatet kan var i opptil 3-6 mnd. I noen tilfeller kan behandlingen etterlate håret helt rett!

Dette er en kunde som fikk en enorm forskjell på håret sitt etter behandling og en helt ny hverdag når det kommer til styling. Lurer du på mer om behandlingen kan du lese her.

Behandlingen er gjort av Stylist Sina.




De første 48 timene er det en del små hår som skyter ut, som du kan se her. Disse demper seg etter første vask og vil ikke være like statiske.

//Adam og Eva Majorstua




Hårkur: velg riktig

Postet av Adam og Eva Majorstua den 22. Aug 2016

Har du følt at kuren ikke fungerer?
Dette kan være fordi du har valgt feil hårkur eller ikke vet hvordan din type hårkur fungerer.

Forskjellen mellom hårkur og balsam: En balsam er ment for å lukke igjen håret etter vask, skjellaget rettere sagt, en balsam vil ikke kunne trekke inn i håret og reparere på samme måte som en kur.
Hårkur blir påført i håndkletørt hår, etter shampoo. Det er viktig å presse ut mest mulig vann slik at kuren får mer plass. (Med mindre flasken sier noe annet)

Shampoo åpner skjellaget og kuren kan trenge inn håret for å pleie det ødelagte.
Det er viktig og bruke balsamen til slutt for å lukke kuren inni håret!


Tykt eller tynt hår?
Når du skal velge en hårkur må du tenke på diameteren på håret ditt. Er det mange fine hårstrå eller mange tykke hårstrå, eller få om du har et tynnere hår.
En hårkur for tykt hår er gjerne mer tykk i konsistensen, og vil derfor tynge håret mer om du har et fint hår. Man må derfor føle på grovheten i håret og velge etter dette. Selvom du har en venn som elsker sin kur, betyr ikke dette at denne er redningen for ditt hår.

Utgangspunktet til håret ditt bleket/tørt/skadet/krøller, er det viktigste du må tenke på når du skal handle inn en god kur. Et krøllete hår trenger mye fuktighet for å ikke bruse seg opp og holde en fin krøll, men er det kjemisk behandlet vil du ha behov for proteiner mer enn fukt.

Eks: Har du helt ubehandlet, grovt og tørt hår, da går du for en ren god og tjukk fuktighetskur. Som f.eks Redken Diamond Oil


Kjemisk behandlet?
Enten det er helbleket/farget eller delvis lysnet mister du mye av fuktigheten og proteinene i håret ditt. Når du bleker håret ditt trenger du proteiner for å bygge det opp igjen og holde det sunt. En fuktighetskur er derfor ubrukelig i startfasen av oppbyggingen. Masse proteiner er det du trenger!
Etter en stund med jevnlig bruk av proteinkur, og håret har fått tid til å bygge opp bindinger igjen, kan du helt eller delvis gå over til noe med fuktighet.
Det er også lurt med en liten stuss på tuppene, for alt kan ikke reddes alltid.
Eks: Tørt, sprøtt, kjemisk skadet hår. En god proteinkur som Caviar repair full & fix treatment.


Mekanisk skadet hår? Bruker du mye rettetang/ krølltang eller føner, og i tillegg er litt slapp på varmebeskyttende? Da vil du slite håret mer, i og med at du koker håret selvom det er tørt når du bruker varmeverktøy. Dette er en skade færrest tenker på, men i høyeste grad er reell. Varmeverktøy skader alltid, men litt mindre hvis du er flink med beskyttelse.
Her trengs det mye fuktighet, da varmeverktøy stjeler mye av fuktigheten men også proteiner for å reparere skaden. Så en kur med begge deler passer godt til mekanisk skadet hår.

Kom gjerne innom salongen for hjelp til og finne en kur til akkurat deg!

//Adam og Eva Majorstua



Tørt og sprøtt vinterhår?

Postet av Adam og Eva Majorstua den 7. Mar 2016

Fra rundt oktober måned begynner håret ofte å kjennes litt tørrere og litt mer sprøtt ut enn det gjorde forrige måned. Og man kan ofte føle at håret er litt som på dette bilde etter en tur ut i tørr luft.


Dette er produktene vi anbefaler deg som har ett hår

som trenger en dose kjærlighet!



Bilde


Caviar replenishing moisture shampoo og balsam:
Denne serien gir godt med fuktighet og glans. Den er luksuriøs og veldig drøy i bruk. Etter kun en gang vil du kjenne merkbar forskjell på håret, og ett ekstra pluss er at serien lukter helt fantastisk!

Shampoo: 428,-
Balsam: 438,-





Caviar replenshing moisture masque:
Denne masken gir en kjempe boost med fuktighet til håret ditt. Den gjenoppretter glans og virker dypt på slitent og tørt hår. Den fungerer også kjempe godt mot floker
og røytende hår.
Pris kr 549,-





Caviar seasilk oil gel og Caviar rapid repair spray:


Oil gel: Gir godt med fukt og kontrollerer frizz, kan bli brukt som leave in produkt eller til styling, da den gir et lett hold uten å tynge eller fete på håret.


Repair spray: Denne er full av vitaminer og gir godt med fukt og masse glans. Det er også UV filter som beskytter håret godt mot uønsket skade fra lys. OG den lukter fantastisk!


Oil gel: 439,-
Repair spray: 492,-



Vi har alle produktene inne til utsalg, kom innom og få et fantastisk godt hår.

//Adam og Eva Majorstua



Alterna Caviar repair

Postet av Adam og Eva Majorstua den 27. Jan 2016


- Anti aging for å pleie slitte lengder og sytokiner setter igang blodsirkulasjonen og holder hår sekkene åpne lengre.
- UVA og UVB beskyttende.
- Omega3 for glans og fuktighet.
-Enzymer som går inn og reparerer der det trengs.

- Med de fire produktene på bilde av denne serien kan man med EN bruk reparere 95% av håret.

Shampoo: 430kr
Conditioner: 438kr
Kur: 598kr
Proteinkrem: 439kr

Kom innom oss for en hyggelig handel og stikk av med sunt og frisk hår!



Pure. Proven. Professional.

Postet av Adam og Eva Majorstua den 21. Jan 2016

Denne uken kom det flere store kasser inn i salongen som alle har ventet spent på! Vi har fått en ny serie i salongen, nemlig Alterna. Denne serien er en vinner for deg som er opptatt av hva som er i produktene du bruker. Den er sulfatfri, parabenfri, DEA-fritt, TEA-fritt, fri for paraffin minersal oil petrolatum, glitenfri, silikonfri og serien er heller ikke testet på dyr.

Vi har fått inn tre underserier i Alterna Caviar, dette er caviar repair, caviar replenishing moisture care og bodybuilder volume care.
Caviar repair er svært rik på proteiner, moisture-serien er veldig fuktighetsgivende og gir en fantastisk glans til deg som har litt matt hår nå i vinterkulden, caviar volume care snakker vel veldig ut i fra navnet, denne gir deg veldig godt volum samtidig som den skal få deg til å føle at du har et tykkere hår.

Kom gjerne innom for veiledning til de nye produktene.

//Louise & Sina