Matrix laquers

Postet av Adam og Eva Majorstua den 19. Jan 2016

Idag hadde Maiken og jeg litt ledig tid til overs. Så Maiken har idag fått denne freshe fargen!
Vil du bli like fresh som Maiken ble? Vi har masse flotte farger inne, ring å bestill timen din på 22566300 eller via nettbooking HER!!//Sina


0 Kommentar

Welcome 2016!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 11. Jan 2016

GODT NYTTÅR!!

Nå står det 2016 på kalenderen og da er det alltid litt nytt inne i motebildet. Hva er nytt/inn? hva følger etter oss inn i det nye året fra det gamle? Hvordan skal det gjøres?
I dette innlegget får du svarene for hva du kan vente deg i det kommende året, og også noen småtips til hvordan du kan gjøre styling litt enklere.


For å starte med hvilken farge du helst skal velge inn i det nye året, kan det være greit å tenke så enkelt som mulig. Det mest naturlige du får er det mest trendy'e. Er du brunette holder du deg innenfor den skalaen. Er du blondine, kjør på med noen naturlige blonde striper kanskje. For å stille deg best mulig inn i trendbildet er det lurest å holde seg utenfor det crazy hjørnet, rett og slett.
Litt rustikke og "støvete" farger kan også være fint. Å lage de litt støvete og ikke riktig så knalle, er absolutt en innertier.I forhold til klipp ser det ut til at LOB'en blir med oss videre inn i et nye året, ellers har det vist seg at langt håret er inn, men at det for all del da er et sunt og friskt langt hår. Har du et langt, slitt og umulig hår kan det nok heller være bedre og mer trendy for deg og finne en kortere frisyre.Den typisk halvlange frisyren med tung skrålugg og lengder som går akkurat bak ørene er trendy for deg som liker å ha det kortere. Baby bob'en følger oss også fra i fjor, som er en lekker kort frisyre. Legger ved noen bilder for å illustrere noe av det jeg mener.


Til styling gjør du deg en bjørnetjeneste ved å holde det enkelt. En styling som følger oss fra fjoråret er bun'en. Denne er utrolig enkel å få til selv og kan derfor være et supert alternativ for deg som ikke får til ting med håret, men allikevel vil gjøre noe kult og trendy. For meg som har halvlangt hår liker jeg å sette opp en hestehale i den høyden jeg ønsker bun'en min, deretter tupperer jeg den. Ta en strikk å surr håret slik du gjør med håret når du står opp om morgenen og ikke orker å ordne håret. Deretter dra litt i den slik at du får den størrelsen du ønsker. Legger ved en video også som viser en enkel måte å gjøre en messy-bun på. Det er også superkult å ha bun i nakken for deg som kanskje har litt kortere lengder, om den så er stram eller messy er den trendy. Bruk gjerne en donut som hjelpemiddel til en stram bun dersom du ikke får til.Bilder fra Pinterst.no

Youtube.com

Ha et fortreffelig 2016 alle sammen!


//Louise


0 Kommentar

Julegavetips til noen du er glad i

Postet av Adam og Eva Majorstua den 17. Des 2015

Eller en førjulsgave til deg selv kanskje?

Krøllstaver er veldig enkle å bruke og man kan lage alt fra klassiske hollywoodkrøller til røffere bølger - avhengig av størrelsen på staven og hvordan man tvinner håret rundt den.

Bilde

Bilde

DISSE FÅR DU HOS OSS:


Cloud Nine Wand kr 1990


Bilde


HH Simonsen Rod VS3 kr


Bilde


HH Simonsen Rod VS4 kr


Bilde


Kom innom oss for en hyggelig julehandel og gode tips til stylingen!


0 Kommentar

Ponytail inspo

Postet av Adam og Eva Majorstua den 14. Des 2015

Ponytailen har begynt å komme mer og mer tilbake som en fresh frisyre isteden for en slapp søndags look og det er så fint!
Bilder


0 Kommentar

Pop up

Postet av Adam og Eva Majorstua den 19. Nov 2015

I julen har vi pop up styling der du kan komme på drop in og få en enkel styling!

-Gjelder kun dropp in og vask er ikke inkludert.

//Adam og Eva Majorstua


0 Kommentar

Powered by: Bloc