5 enkle frisyrer

Postet av Adam og Eva Majorstua den 18. Des 2015

Jeg og Louise har satt oss ned og ordnet noen collager med bilder fra vi har ordnet enkle men fine frisyrer. De passer fint til både fest og hverdag.

Step 1: lage en flette fra front og til bakhode, fest med en strikk.
Step 2: Lage en messy bun, kan også være en stram ballerinatopp.


Her er ferdig stilt resultat uten og med krøller.

Lav hestehale hvor vi har spart igjen litt hår utenfor strikken så det kan surres rundt og festet etterpå. Dette er en frisyre som har vært i motebildet lenge men vil også være med inn i 2016.

Step 1: lage til en lav hestehale, feste strikken litt løst utpå hestehalen. Lage et hull i midten og dra håret gjennom en gang.
Step 2: surr håret innover mot nakken og fest med fliseklemmere.

Denne kan gjøres som en bun eller litt mer ren og klassisk. Man kan også bare bruke en vrengt hestehale uten og lage en bun!

//Sina og Louise.Julegavetips til noen du er glad i

Postet av Adam og Eva Majorstua den 17. Des 2015

Eller en førjulsgave til deg selv kanskje?

Krøllstaver er veldig enkle å bruke og man kan lage alt fra klassiske hollywoodkrøller til røffere bølger - avhengig av størrelsen på staven og hvordan man tvinner håret rundt den.

Bilde

Bilde

DISSE FÅR DU HOS OSS:


Cloud Nine Wand kr 1990


Bilde


HH Simonsen Rod VS3 kr


Bilde


HH Simonsen Rod VS4 kr


Bilde


Kom innom oss for en hyggelig julehandel og gode tips til stylingen!Elev visning

Postet av Adam og Eva Majorstua den 17. Des 2015

Igår tok noen av oss turen ned på Adam og Eva skolen for å se på elev visningen, dette var Louise og Sanne sin første elev visning så de var utrolig overasket over hvor flinke de var!

Bildene er tatt med iphone kamera så kvaliteten er der etter!


Vi koste oss masse og synes elevene var kjempe flinke!Ponytail inspo

Postet av Adam og Eva Majorstua den 14. Des 2015

Ponytailen har begynt å komme mer og mer tilbake som en fresh frisyre isteden for en slapp søndags look og det er så fint!
BilderJul, jul, strålende jul!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 10. Des 2015

Jeg er så glad i advent og jul. Både på jobb og hjemme. I november og desember har vi alltid flere stylinger til min store glede. Vi setter opp håret, eller styler det fint, så du blir ekstra klar til julebordet, i tillegg sniker julesangene seg inn på spillelista. Herlig.


Så kjøper man gjerne nye klær til julaften og juleselskapene, og da hører det med å style håret litt ekstra også.

Som sagt i et tidligere innlegg så er det viktig å preppe håret i forkant av at du skal krølle det, eller sette det opp. Bruk gjerne skum og en saltvannspray når du føner det. Er det allerede tørt så bruk gjerne saltvannspray/teksturspray først. Bruk deretter varmebeskyttende slik at du ikke brenner håret. På denne måten får du godt hold, og krøllene/oppsettet vil sitte hele kvelden istedet for 1 time. Bruk en hårspray med godt hold, tilslutt.

Hvis du ikke er så dreven i å sette opp ditt eget hår, er det lurt å teste det ut litt før selve jula, så du ikke blir stående motløs å irritert på badet halve julaften :)

Her kommer noen tips og inspirasjon til hvordan du kan ha håret i jula.

Ønsker du å få satt det opp, eller stylet det på annet vis, bestill time hos oss her på Majorstua. tlf: 22566300 eller på inn på nettbookingen vår.


//Helga MarieCerafill - thinning hair solutions.

Postet av Adam og Eva Majorstua den 7. Des 2015

Redken har utviklet en teknologi for de som mister hår, eller generelt har tynt hår og vil få det litt tykkere.

Cerafill fører to behandlinger med shampoo, balsam og treatment, og en styling-serie:

Grønn serie for normalt til tynt hår. Serien kan være bra for de som har periodisk håravfall, noe som kan komme av så mangt. For eksempel graviditet/amming, medisiner, stress, sykdom, årstid eller bare kommer av ingen grunn. Denne serien gjør slik at håret føles fyldigere og at det fortsatt holder på glansen sin, samtidig som den hjelper hodebunne å ha et sunt miljø slik at håret kan vokse godt.

Serien består av tre produkter: Shampoo, balsam og en treatment. Disse hjelper til et god hodebunnsmiljø,og i tillegg til hjelp av volum og fylde gir den også fra seg effekten av god hårvekst.

Bilde fra Google.no

Blå serie for lett tynt til tynnende hår. Serien er fin for de som har mistet mye hår og har for eksempel måne, viker eller andre steder de føler er nødvendig å fylle igjen. Denne type håravfall er mest vanlig hos menn, men også kvinner kan erfare å bli litt tynn i toppen eller at de utvikler små viker. denne type håravfall er som oftest arvelig, men kan også utvikles dersom du har eksteme hårtap over en lengre periode. Serien skal hjelpe deg å stimulere hårsekkene slik at du får frem igjen hårvekst der det er blitt borte.

Serien består av tre produkter: Shampoo, balsam og kur. Disse skal hjelpe med stimulering til hodebunnen, i tilleg til at de også gir volum og et godt hodebunnsmiljø. Kuren skal reaktivere hårsekken, brukes hver dag, og skal gi et tettere hår innen ca tre måneder. Her tar vi alltid forbehold om at mennesker er forksjellige, hos noen fungerer det, hos andre ikke. Produktene inneholder også mentol, noe som stimulerer hodebunnen til en bedre vekst.

Bilde fra Google.no


Sort serie er stylingen til de med håravfall.

Her har du en tørrshampoo som skal gi fylde, samtidig som den får håret til å føles tykkere. Den etterlater seg en fin tekstur. Tørrshampooen er jo i kjent stil også med på å absorbere olje som kommer fra hodebunnen slik at håret holder lenger etter vask.

Cerafill maximize dense fx treatment er en styling som er volumgivende og har pleiende ingredienser slik at håret allerede etter første bruk føles fyldigere og tettere.

Bilde fra Google.no

Kom gjerne innom oss dersom du har noe spørsmål angående Cerafill. Vi hjelper mer enn gjerne.


Snik deg unna tørt hår i vinterkulden.

Postet av Adam og Eva Majorstua den 4. Des 2015

Nå som vinteren og kulden sniker seg på er det lurt å tenke litt over hvordan håret oppfører seg. På vinteren er det mange som fort tenker over at huden blir tørr og derfor trenger fuktighet, har du da noen gang tenkt over håret ditt samtidig. Kulde og vinteren gjør at håret fort kan bli tørt og livløst, du merker at du ikke får det helt til og føler kanskje at det bare er kjedelig. Da har jeg et ord til deg, nemlig FUKT! Akkurat som huden din, trenger også håret ditt sin fuktighetskrem. Det er mange fine produkter å bruke, men er du litt ekstra lur er absolutt All-Soft gaveesken fra Redken fin å kjøpe med seg hjem akkurat nå. Serien gir fuktighet til håret i vinterkulden, samtidig som den styrker og gjør håret smidig. Du får gaveeskene med shampoo, balsam og kur til 599 kroner, det vil da si at kuren faktisk er omtrent gratis. Jeg anbefaler alltid en kur for å virkelig gi håret det det trenger.

Merker du at produkter du har hjemme i dusjen ikke fungerer bra nok, har vi mange forskjellige kurbehandlinger som gir deg en liten kickstart på vegen til et bedre hår som du kan gjøre hos oss her i salongen.

Men for all del, ikke glem at det er forskjell på å mangle fuktighet, og det å ha slitt og ødelagt hår. Har du det, må du nok heller gå på med en serie med proteiner. Proteiner er tross alt med på å bygge opp igjen håret.

Er du usikker på din hårtilstand, kom innom og vi kan gi deg en konsultasjon og anbefalinger om de rette produktene for deg.

Bilde fra Google.no Bilde fra Google.no
Når du sliter med julestylingen...

Postet av Adam og Eva Majorstua den 2. Des 2015

...er dette innlegget for deg! Som frisør hører jeg daglig hvordan folk sliter med styling hjemme, spesielt til arrangementer de kanskje føler at de vil pynte seg litt ekstra. Jeg skal derfor legge frem litt forskjellig for akkurat dere som ikke helt får til.


Det er mye forskjellig man kan gjøre, men jeg har skjønt at mange er ute etter disse slakke krøllene om dagen. Jeg personlig synes det å bruke rettetang gir best resultat til dette. Jeg bruker alltid en god varmebeskyttende til tilpasset hår og hold. For godt hold bruker jeg Iron Shape 11 fra Redken, denne gjør så krøllene du lager ikke sklir ut etter første dans.

For å få til en fin krøll med rettetang gjør du på denne måten:
Ta en liten del med hår, sett rettetangen inn der du vil at krøllen skal starte i håret, vri deretter rundt slik at tuppene på håret er vendt utover. Deretter dra rolig utover slik at du får en jevn varme over hele håret. Her er en video jeg har laget for at dere kan se hvordan det er gjort:Ellers er det mange som vil gjøre det lettest mulig. Her kommer tvinningen inn. Dette er en teknikk som er superenkel. Ta ut ønsket mengde hår, og jobb deg bakover ved å ta med litt og litt hår. For å få med alle hår kan det være fint å bruke en voks for dette, eller bruk Braid Aid 03 fra Redken. Gir en glatt og fin tvinn, der hårene ikke spretter ut til sidene. For å feste bruker jeg ofte å bruke fliseklemmer, hvorav jeg fester disse slik at de ikke synes. Dette kan være vanskelig, så kjøpt gjerne en spenne du synes er fin. Da blir frisyren din litt mer spennende.Til slutt kommer fletting. Er du litt mer dreven på hånd synes jeg absolutt du skal gå for denne type looken. Flett ønsket flette og dra den ut slik at den blir mer tilfeldig, og den vil i tillegg se mye fyldigere ut. En kul festeteknikk jeg bruker, som også kan brukes til tvinning er å knyte håret sammen bak. Du knyter håret på samme måte som begynnelsen på en skolisse. Fest så med fliseklemmer under knuten. Her har dere et eksempel på en fin frisyre. HUSK: tuppering er absolutt lov/et must for ønsket volum.


Til slutt for alt dette må du for all del huske sprayen. For at den absolutt skal sitte hele kvelden pleier jeg å bruke Control addict 28 fra Redken, den sitter som et skudd. Deretter går jeg over med en glansspay for å få opp igjen litt shine i håret.

Er du fortsatt grønn? fortvil ikke. Adam og Eva fører nå et tilbud til deg som har dårlig tid, eller bare vil unne deg noe ekstra før du drar ut. Dette tilbudet kalles for pop up x-mas styling. Du kan komme innom for en enkel styling hos oss på 30 minutter, og betale 500 kroner. Og du kan garantert gå fornøyd til ditt arrangement!


//LouiseDry shampoo

Postet av Adam og Eva Majorstua den 25. Nov 2015

Det er en kjent sak at ganske mange av oss vasker håret litt for ofte. Man føler at håret blir tungt og livløst i løpet av kort tid - og slik ender man opp i en "ond sirkel" med hårvask hver eneste dag på grunn av fett hår.

Men tørrsjampoen er redningen! Finner man det rette produktet til sin hårtype og sitt behov, så kan man uten problem hoppe over en hårvask eller to.

Tørrsjampo er basert på rispudder - som gjør at oljen fra hodebunnen absorberes og gir en matt look. Man får mer tak i håret, noe som gjør stylingen lettere.


HOW TO:

Rist flasken godt og spray lagvis fra skillen og nedover med god avstand fra håret for å få en jevn fordeling av produktet. Avslutt med å dra fingerne i gjennom håret eller bruk en børste å gre lett igjennom.


Tørrsjampo er også supert å bruke i nyvasket tørt hår for å "forebygge" at håret blir tungt og fett. Prøv det!DISSE FÅR DU HOS OSS:

Redken Pillow Proof Two Day Extender

Bilde

Dette er et ganske lett produkt som passer til de fleste hårtyper. Den er veldig finkornet og blir ikke hvit og "støvete" i håret. Du får den hos oss for kr 329.


Redken Cerafill Texture Effect

Bilde

Dette er et produkt som er utarbeidet for de med tynt, fint hår. Superlett konsistens og deilig duft! Kr 229.


Evo Water Killer

Bilde

Dette er en av våre bestselgere her på Majorstua. Den gir god stylingeffekt, volum og lett hold til håret. Du får den for kr 239.


Kom innom oss og finn din favoritt!Pop up

Postet av Adam og Eva Majorstua den 19. Nov 2015

I julen har vi pop up styling der du kan komme på drop in og få en enkel styling!

-Gjelder kun dropp in og vask er ikke inkludert.

//Adam og Eva MajorstuaFabricate 03

Postet av Adam og Eva Majorstua den 16. Nov 2015

Fabricate 03- Er en varmebeskyttende gass spray som kan brukes til føn, retting og krølling.
-Gir aktiv tekstur til håret
-Gir hold til frisyren hele dagen
-Brukes i håndkle tørret hår eller tørt

Koster 309,- i salong.
Bilde

//Adam og Eva Majorstua
Adam og Eva promo video

Postet av Adam og Eva Majorstua den 14. Nov 2015

Promo videoen til Adam og Eva!
Vi er veldig stolte av å få være medlemmer i en så stor familie <3//Adam og Eva Majorstua.Hva koster det egentlig?

Postet av Adam og Eva Majorstua den 11. Nov 2015

Bilde


Det å skulle gi en eksakt pris på en behandling fra start til ferdig resultat er ofte vanskelig. Vi har mange ganger ikke sett håret, og vi kan ikke historien til det. For noen vil det samme resultatet omfatte mange flere timer og typer arbeid enn hos andre, avhengig av hva som har skjedd med håret tidligere, hvilken stand det er i, og hvordan det er naturlig.

Jeg skal likevel gi dere en liste på hva behandlinger kan koste hos oss, dette er forutsett at håret ikke har spasert gjennom en rekke hjemmefarginger eller blekinger. Da blir det som oftest et mer krevende arbeid, pga at det ikke slipper taket slik som profesjonell farge gjør, og slår ofte ut i oransje, dermed kan vi i slike tilfeller ikke love et perfekt resultat på første forsøk, da vi må bli kjent med håret og hvordan de ulike fargene reagerer.


Legg merke til at prisene er fra-priser! Klipper du deg samtidig frafaller styling etter fargebehandlingsprisen, da føhn og lett styling er en del av klippepris.


Helbleking m/ pastell

Det er veldig trendy om dagen å ha freshe pastellfarger på håret, de fleste må gå gjennom en opplysningsprosess først, dette er et eksempel på hva det kan koste.

Mellomlangt/langt hår:

Bleking 1350/1550

Gloss 850/950

Styling etter fargebehandling 220

Sum: 2400/2800 kr


Striper med toning

(striper går på hvor mye striper man ønsker, derfor heter det small, medium, large og ikke lengden på håret)

Vi toner ofte stripene etter opplysning hvis vi har brukt bleking, for å skape et mer naturlig resultat, for å ikke få den typisk bleika looken.


Striper small/medium/large med/uten gloss

Striper 1500/1800/2400

Gloss 450

Styling etter fargebehandling 220

Sum: Small 2220/1720 - Medium 2470/2020 - Large 3070/2620Tilbakefarge et hår som har vært opplysnet og som skal tilbake til den naturlige fargen eller mørkere

Det å tilbakefarge kan også være en prosess, og det kommer an på hvor mye lysere enn den naturlige fargen du er, om vi må farge det to ganger eller en. Må man farge to ganger gjør vi dette rett etter hverandre.

Vi anbefaler alle hår som tilbakefarges og komme tilbake en gang etter 6 uker å legge en gloss/farge pånytt for å få en rik og dimensjonell farge, dette er fordi fargen kan slippe litt etter første gang på hår som er porøse.


Tilbakefarging på et hår som kun trenger en farging

Farge large 1470

Styling etter fargebehandling 220

Sum: 1690


Tilbakefarging på et hår som trenger to farginger

Farge large 1470

Gloss small/medium 450/850

Styling etter fargebehandling 220

Sum: 2140/2540


Etter seks uker holder det ofte å legge en gloss, denne typen farge koster 850/950/1050 + styling etter fargebehandling


Har du et naturlig hår, eller det er farget (ikke lysnet), men du ønsker å bli mørkere kan du se på "Tilbakefarging på et hår som kun trenger en farging" som vil bli det samme.


Fargedesign

Store behandlinger som balayage, ombre/sombre, farginger der du får flere forskjellige farger for å skape spill.


Fargedesign enkel/medium (f.eks en sombre) 1650/2000

Styling etter fargebehandling 220

Sum: 1870/2220


Fargedesign large/ekstra large fra 2400/2800 (f.eks bayalage, ombre)

Styling etter fargebehandling 220

Sum: 2620/3020Har du andre spørsmål eller ønsker å bestille time er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på tlf 22566300 :)// Helga MarieStaff training herre - Dag 2

Postet av Adam og Eva Majorstua den 11. Nov 2015

Andre dag av staff training herre begynte med en demo på barbering.


Etter dette ble det vist flere demoer som gikk på forskjellige lengder og teknikker på både hår og skjegg.

Denne dagen ble også avsluttet med at frisørene klipte sine egne modeller med inspirasjon fra demoene.

Staff training herre - Dag 1

Postet av Adam og Eva Majorstua den 9. Nov 2015

Denne helgen har har det vært Staff Training Herre i Adam og Eva.

Fra vår salong var Helga Marie med, og Maiken med som assistent.

Kurset gikk over to dager. Den første dagen var det fokus på skinfade. Dagen begynte med flere demoer på forskjellige teknikker til lære og inspirasjon.
På slutten av dagen var det frisørenes tur til å prøve seg på skinfade.


Dag to ble det vist forskjellige klipper av herrefrisyrer, skjegg og barbering.

Følg med i morgen for mer!Gavepakninger fra REDKEN.

Postet av Adam og Eva Majorstua den 5. Nov 2015

Vi har nå fått inn gavepakningene fra Redken.

De finnes i Blond Idol, Extreme, Color Magnetics og All soft serien.

Du får da Shampoo, Conditioner og Krukkekur i en lekker gavepakke til kun 599,-

Fine bursdagsgaver og Julegaver. Så er du en av de som er tidlig igang med julehandlingen, så kikk turen innom oss da vel=)SHORT HAIR DONT CARE

Postet av Adam og Eva Majorstua den 5. Nov 2015

Vi hadde inspirasjonsklipp i salongen hvor vår Senior Art Director og eier Tom klipte en oppklippet bob på vår Art Director Monica. Alle fulgte nøye med og er nå inspirert til å freshe opp alle nye og gamle kunder som kunne tenke seg denne tidløse klippen.


Monica Ble ihvertfall SUPERFRESH!!

Check it out.LOVE IT:American Crew forming cream

Postet av Adam og Eva Majorstua den 4. Nov 2015

Forming cream:
Medium hold med medium glans.Enkel å bruke, styling kremen fungerer godt for alle hårtyper. Forming Cream gir hold, utmerket smidighet, og en naturlig glans. Dette produktet hjelper også håret ser tykkere ut.

Forming cream er en av våre best selgere hos herrene.
kr 248,-Hverdags inspirasjon

Postet av Adam og Eva Majorstua den 30. Okt 2015

Når morgenene er litt grå, kjedelige og høsten sakte går mot vinter er det greit med litt inspirasjon for å få opp humøret. Og hva er vel mer motiverende enn en bra farge eller en fin frisyre for å få opp humøret?

Bilder

//Adam og Eva Majorstua.


Nyheter på Majorstua

Postet av Adam og Eva Majorstua den 28. Okt 2015

Diamond oil glow dry- Ekstra lettvektig olje
- Diamanisk glans
- Rask og enkel styling for alle hårtyper
Koster 339,-

Triple Take 32
Bilde

-Ekstrem hold uten stivhet
-Langvarig løft og volum
-24 timers kontroll og beskyttelse mot luftfuktighet
-Superfin tri-mist-spray som tørker raskt
-Uimotståelig ny duft
Koster 279,-

Kom innom salongen og sikre deg de nye godene.


Finnmark Rein

Postet av Adam og Eva Majorstua den 23. Okt 2015


Torsdag i forrige uke jobbet jeg på lanseringsfesten til Finnmark Rein.
Finnmark Rein har akkurat gjort en storsatsing der de har gjort avtale med Meny om å levere ferskt reinkjøtt til butikkene. Med kjøttet vil du få et kart over hvor reinen har beitet, hvem som eide reinen og hva den har spist osv.
I forbindelse med dette hadde de en lanseringsfest på aker brygge. Anne Rimmen og Erlend Elias var konferansier og Ailo Gaup foredragsholder.
Under festen viste seks samiske designere frem kolleksjonen sin. Det var alt ifra tradisjonelle samiske plagg som luhkka og komager, til moderne klær med inspirasjon fra samisk kultur og mønstre. I tillegg viste de frem de forskjellige typer kofte(samedrakt) som finnes.

Det var veldig gøy å være med på dette, og ikke minst se alle de fine klærne! Vi jobbet mye med fletteteknikk for å gjenspeile urkulturen.

Beklager litt dårlig bildekvalitet.

Dette bildet er lånt fra lisevermelid sin Instagram//Helga Marie

Love touch

Postet av Adam og Eva Majorstua den 22. Okt 2015Love touch shine spray er en vektløs spray som gir glans uten å tynge håret. Den bekjemper frizz og er anti humidyti.
Den passer alle hår typer spesielt tykt og krusete hår.
Den gir en vakker glans til frisyren og er den perfekt finish spray om du vil ha en skinnede resultat. En klar favoritt hos meg!

Du får den hos oss for kun 239,-

//Sina


Majorstua anbefaler

Postet av Adam og Eva Majorstua den 16. Okt 2015

Frizz Dismiss
Akkurat som huden vår, blir også håret tørt og livløst på høsten. Gi håret ditt nytt liv med denne fantastiske serien!
Uansett om håret er tykt og grovt eller tynt og fint opplever de fleste litt frizz til tider - spesielt nå på høsten og vinteren.
Denne serien passer alle hårtyper! Hvert produkt har en skala på hvor mye det beskytter mot frizz. Skalaen er delt i 4, som vist på bildet over. Det gir deg muligheten til å finne de perfekte produktene til din hårtype og ditt behov, uten at håret blir tungt.


Frizz Dismiss fly-away fix finishing sheets passer perfekt i vesken til å freshe opp håret utover dagen. Pakken inneholder 50 servietter som eliminerer frizz og statisk hår.
Dra servietten forsiktig over håret og vips, så er glansen på plass og frizzy hår long gone!


Produktene og veiledning får du hos oss på Adam og Eva Majorstua.
Velkommen innom!

Diamond Oil Glow Dry

Postet av Adam og Eva Majorstua den 15. Okt 2015
Høstens store nyhet fra Redken er snart i hyllene våre, i deilig rosa design.
• Varmeaktivert silikonteknologi
• Mer glans jo mer du føner
• Reduserer tørketiden

Ultralett og skinnende hår til alle hårtyper.

Vi gleder oss til å jobbe med denne!
Kom innom for flere råd og tips til produkter til ditt hår.

Adam og Eva Majorstua


Chi Enviro behandling

Postet av Adam og Eva Majorstua den 9. Okt 2015


I salongen tilbyr vi Chi Enviro behandling, dette er en "brasilian blow dry" som demper frizz og krusete hår. Den skader ikke og er som en oppbyggende kur for håret.


Chi Enviro:
- roer ned frizz
- mykt, blankt og friskt hår
- gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret
- styrker og gjør håret sunnere
- retter ut krøllete, krusete eller bølget hår


Behandlingen er gjenoppbyggende og skader ikke håret på noen måter. Chi Enviro inneholder ingen skadelige stoffer og resultatet varer i 3-4 mnd. Behandlingen koster fra 1650 ,-

Før / Etter:

Har du spørsmål eller vil booke en time til behandlingen, kan du ringe tlf 22566300
eller komme innom salongen vår på Majorstuen. Alle i salongen gjør denne Chi Enviro behandlingen.

//Sia


Redken Scalp Relief

Postet av Adam og Eva Majorstua den 7. Okt 2015

Nå er sesongen kommet for kløende og sliten hodebunn. Og vi har produktene for å hjelpe deg gjennom kald og kløende, høst og vinter.Bilde

Scalp Relief - Sooting Balance.
Behandle en følsom og stesset hodebunn, den rengjør forsiktig og fjerner all skitt og smuss.
Den inneholder eukalyptus og lakrisekstrakter som lindrer og gjenoppretter balansen i hodebunn.
Pris: 289,-Bilde

Scalp Relief - Dandruff Control
Kjemper og kontrollerer flass. Lavendel ekstrakt for og berolige hodebunn. Redkens interbond conditioning system med ingredienser for både hår og hodebunn for best resultat.
- Dermatologisk testet for sikkerhet
- Inneholder pyrition sink, en kraftig flass kjempende ingrediens
- Kjemper og kontrollerer flass, kløe og irritasjon.
Pris: 289,-Vi på Majorstua

Postet av Adam og Eva Majorstua den 30. Sep 2015

Her er en liten oversikt over hvem du finner på Majorstua og hvilken nivåer vi ligger på her.

Senior Art Director
Tar 1100,- for klipp

Melissa


TomArt Director
Tar 940,- for klipp

MonicaSenior Stylist
Tar 870,- for klipp

Helga MarieStylist
Tar 750,- for klipp

SanneJunior 2
Tar 520,- for klipp

Maiken


Sina
For å bestille time kan du ringe på 22566300 eller nett booking HER


Majorstua anbefaler

Postet av Adam og Eva Majorstua den 29. Sep 2015

Two smooth 03 - strengthening serum duoBilde

Two smooth 03 er et flott produkt med mange bruksområder. Det består av to serumer som du blander sammen i hånden når du pumper den ut. Den styrker og pleier håret samtidig som den etterlater håret glatt og glansfullt. Kan brukes til å føne på, eller bare i tørt hår for en siste finish.

- Kontrollerer frizz
- Temmer flyvehår
- Kan brukes i tørt og fuktig hår
- polished finish
- Styrker å reparerer håret

Koster 299,- ut.


Be a Tease

Postet av Adam og Eva Majorstua den 23. Sep 2015

Har noen snart bursdag, er det noen du vil sette litt pris på eller bare unne deg selv litt ekstra?Eller er du en av de som starter tidlig på julegavene?=)

Vi har flotte gaveesker fra Redken nå i vår salong.
Den ene får du wind blow 05, med rundbørste og pillow proof primer og tørrshampo i resestørrelse.
Den andre får du Mess Around 10 med tupperingsbørste, pillow proof primer og tørrshampo i reisestørrelse.
Pakkene koster 299,- stk og er flotte gaver.

Du finner de i vår salong.Velkommen til oss=)Kilder på bildene:
https://www.google.no/search?q=redken+be+a+tease&e...

https://www.google.no/search?q=redken+be+a+tease&e...
Klipp for en god sak!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 22. Sep 2015

På Søndag hadde vi veldedighetsklipp for vårt veldedige prosjekt i Burundi i Afrika.
En fin gruppe med frisører stilte opp på sin fritid for å bidra til de som ikke har det å enkelt, Her var det vår Art Director Monica som gjorde mange høstfine for saken=)

Vi er stolte av dette prosjektet.

Les om det på bloggen på Adam og Eva Care sin blogg:

http://www.adamogeva.no/blog/post/54761/klipp-for-...Grey Free på et blunk

Postet av Adam og Eva Majorstua den 21. Sep 2015

Er du lei av at etterveksten titter frem altfor tidlig, eller at den blir litt for synlig når du hadde tenkt deg på fest?

Frykt ikke, nødløsningen er her.
Grey Free hårmaskara kan både brukes til å gjemme den grå etterveksten eller lage noen highlights for kvelden. den er enken å påføre, og tørker slik at den ikke vil merkes i håret og lett å vaske ut.
Kan også brukes på brynene som en brynsmaskara.

De fåes i et fint utvalg av farger og koster 169,- i vår salong.

kilde på bildene:
https://www.google.no/search?q=greyfree+hårma...


Blomdahl hulltagning

Postet av Adam og Eva Majorstua den 19. Sep 2015

Vi har nå Blomdahl sertifiserte Sanne i salongen vår som kan hjelpe deg med hulltagning i øret.

Et hull kr 250
To hull kr 450

Vi har to ulike dobber å velge på, rose eller crystal, begge i medisinsk plast.

Hvis du er under 18 år må vi ha skriftlig samtykke fra foresatt før behandlingen kan starte.

En hulltagning gjør huden mer sårbar for uheldige materialer, som for eksempel nikkel. Risikoen for å utvikle allergi er størst i det første året etter en hulltagning. Med smykker fra Blomdahl trenger du ikke å bekymre deg for nikkel, kadmium, bly eller andre helsefarlige og allergene materialer.

Blomdahl sin oppgave er å beskytte førbrukere og hulltagere i hele verden mot helserisikoer forbundet med hulltagning og smykker. Dette gjør Blomdahl ved å alltid sette de medisinske aspektene først.

Mer info finner du her: Blomdahl nettside

We love--->Wet brush

Postet av Adam og Eva Majorstua den 19. Sep 2015

WET BRUSH

Ved første øyekast ser THE WET BRUSH ut som en vanlig børste, men etter første gangs bruk vil du kjenne hvorfor dette er VERDENS BESTE FLOKELØSER! Vått eller tørt hår, børsten er unik på selv de tykkeste, gjenstridige eller ødelagte hår og passer til absolutt alle. Takket være børstens revolusjonære og spesial konstruerte børstepigger er dette mulig. Piggene som er ultratynne inneholder et kompleks som gjør at børstepiggen har en "hukommelse" på den opprinnelige fasong. Dermed oppnår man en skånsom og effektiv utfrisering av selv de største flokene.Hver lille tupp på børstepiggen gir massasje til hodebunnen som stimulerer hårsekkene slik at den kan gi bidrag til økt hårvekst. Den har også et gummibelagt håndtak slik at den er god å holde i.
Ønsker du en børste å føne med anbefaler vi heller en bananbørste eller denmanbørste som tåler varmen bedre fra føneren enn denne :)

Vi har børsten i flere ulike farger, og de koster 149 kr.

Velkommen til en hyggelig handel hos Adam og Eva MajorstuaKilde:www.tendenz.netRedken One United

Postet av Adam og Eva Majorstua den 17. Sep 2015

Denne uken tenkte vi og fronte Redken sin nyhet, nemmelig One United. Et produkt som har falt veldig i smak her i salongen! Den har alt du trenger i en flaske og er du usikker på hva du skal ha, så får du det garantert i denne lille flasken.Dette produktet er godt for både frisør og kunde. Den øker kambarheten og løser opp floker veldig lett å etterlater håret mykt og glansfullt. Og for frisører så er dette et godt produkt å klippe på, synes i hvertfall vi.

Har du ikke sikret deg denne nyheten enda?
Da kan du komme innom salongen å kjøpe deg den for kun 299,-


Girl crush x2

Postet av Adam og Eva Majorstua den 17. Sep 2015


Denne gangen har valget falt på Cara Delevingne.Cara er en engelsk skuespiller og modell, hun begynte sin skuespillerkarriere i 2012 i dramafilmen Anna Karenina og i 2015 fikk hun den kvinnelige hovedrollen i Paper Towns. Modellkarrieren begynte mye tidligere da hun skrev under kontrakt i 2009 og i 2014 har hun gått for blandt annet Burberry, Mulberry, Dolce & Gabbana og Jason Wu.

Noen av de tingene vi elsker ved henne er selvfølgelig brynene hennes! Men også den gode stilen og den laidback'e holdningen hennes.


Markedsdag tilbud

Postet av Adam og Eva Majorstua den 8. Sep 2015

Velkommen til markedsdag i Bogstadveien på lørdag!


Lørdag førstkommende kan vi by på følgende tilbud både i vårt telt og i salongen:

Alle Redken produkter - 40%
Alle Evo produkter - 50%
Alle Matrix styling produkter -50%
Det er begrenset antall, så kom tidlig.Vi tar både kort og kontant.
Åpent fra 09.00 - 17.00

Velkommen til en god handel lørdag 12 september:)Majorstua presenterer...

Postet av Adam og Eva Majorstua den 2. Sep 2015

Sanne Viken!Sanne begynte hos oss som Stylist tirsdag 1/9 og vi er kjempe spente på tiden fremover med hu i salongen! Så i den anledning har jeg stilt Sanne noen spørsmål så dere også kan få vite litt mer om hu. Hun har bloomdalh kurs og tar hull i ørene også.

1. Hvor kommer du fra?

Jeg kommer fra Skarnes.

2. Hvor gammel er du?
Jeg blir 24 år i Oktober.

3. Når tok du svennebrev?
I juni 2013.

4. Hvor lenge har du jobber som frisør og hvor var du før Adam og Eva?
Begynte som lærling i juni 2011, svennebrev i 2013. Har jobbet 4 år i Hairport og 2 mnd på Frisørcompagniet. Begge disse salongene er i Kongsvinger.

For å booke time hos Sanne kan du ringe på 22566300 eller via nettbooking HER

//Sina


Markedsdag 12 september

Postet av Adam og Eva Majorstua den 1. Sep 2015

12 september er det markedsdag i Bogstadveien igjen!
Dette er en kjempe hyggelig dag, med masse gode tilbud!

Her er noen av tilbudene vi har foreløpig:
Og 40% på alt av redken!
Følg med for fler tilbud på facebook arrangementet vårt HER!
Nyhet fra Redken

Postet av Adam og Eva Majorstua den 26. Aug 2015
Forrige uke fikk vi inn denne nye sprayen fra Redken og er veldig spente på hvordan den fungerer! Vi satser på at den holder det den lover og gleder oss masse til å prøve den ut på kunder fremover.

Pris er 299,-


Girl chrush

Postet av Adam og Eva Majorstua den 20. Aug 2015

Perfekt stil. Perfekt ansikt. Perfekte sko. Perfekt hår. Hun er rett og slett perfekt.

Fra første gang vi så henne, skjønte vi det. Hun er perfekt, og vi kan bare prøve å bli som henne.Vi lar oss mer enn gjerne inspirere!
(Alle bilder er hentet fra pinterest)

- MaikenNy medarbeider ønskes

Postet av Adam og Eva Majorstua den 11. Aug 2015

Vi opplever stor kundetilgang i vår intime salong midt på Majorstua,
og søker derfor nye medarbeidere.


Vi kan tilby deg:

- Høyt tempo og god kundetilstrømning
- Tøff salong og intim salong med god atmosfære
- Jevnlig kursing både internt og eksternt
- Tett oppfølging både faglig og sosialt
- Majorstua`s beste beliggenhet, hit kommer du frem enkelt med bane, trikk, buss og bil
- Mulighet for å jobbe ute ved ulike events/arrangementer i Adam og Eva regi
- Høy standard faglig, kreative kvelder med både ansatte og dyktige kursholdere
- Som ansatt får du delta på alt som Adam og Eva Gruppen har å tilby av interne kurs, samlinger, kreativt fora, årsfest, samt muligheten til å videreutvikle deg til å jobbe ute som konsulent av våre ulike samarbeidspartere, som Redken, Loreal og Kerastase.
- Vi ønsker å sende inn bidrag til flere kategorier til Årets frisør og støtter de som ønsker i dette.
- Fokus på markedsføring og aktiviteter på sosiale medier


Vi søker deg som:

- Er fleksibel til arbeidstid
- Er et JA menneske
- Ser verdien av å legge ned tid til å få egne faste kunder
- Ønsker å bidra positivt og stille opp på ting i regi av gAdam og Eva Gruppen og salongen
- Blid og utadvent, gjerne med et glimt i øyet
- Effektiv ,men innehar stor yrkesstolthet
- Jobber ryddig og systematisk
- Er lærevillig og vil satse
- Samarbeidsvillig; vi jobber tett og hektisk, så en god dialog til dine kunder og kolleger er viktig
- Gjerne er nyutdannet eller går med flytte planer til storbyen Oslo
- har bestått svennebrevet


Du er hjertlig velkommen innom oss for en omvisning og hilse på de andre ansatte.

Kontakt Kristin i dag for ytterligere info eller spørsmål på kristin@adamogeva.noBli bedre kjent med...

Postet av Adam og Eva Majorstua den 10. Aug 2015

Helga Marie!Hvilken stilling har du i salongen?
Senior stylist (også redken certified haircolorist)

Hvor lenge har du vært i Adam og Eva, hva har du gjort før?
Siden 15 august 2014, tidligere har jeg jobbet hos Håret AS, Alta og Stenersen frisør Tromsø. Jobbet som barista og lese og skrive sekretær før det..

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Trener en del og liker å være sosial, samt være ute på tur i skog og mark. I tillegg interesserer jeg meg for fotball

Når tok du svennebrevet?
25 Mars 2014.

Hva liker du best å gjøre i salongen?
Farge og klipp + styling.

Favoritt produkt?
Redken frizz diszmiss smooth force 20 og Evo water killer er mine absolutt favoritter. Smooth force gir mykt og glans fult hår og tørrshampoen fra Evo gir volum og man får to ekstra dager å gå på.


For å booke time hos Helga Marie kan du gjøre det på nett HER eller ringe på tlf 22566300


Markedsdag 12 september

Postet av Adam og Eva Majorstua den 8. Aug 2015Hold av denne lørdagen allerede nå,
Bogstadveiens årlige store shopping
begivenhet skjer
12 september mellom kl 09.00-17.00


Vi står på stand nede i gata i god tradisjon med kampanjer og gode tilbud til våre kunder.
Sikre deg dine favoritt produkter fra Redken, Evo eller Matrix denne dagen til en ekstra god pris. Gjelder så langt lageret rekker.

Vi har bankterminal

Følg gjerne vårt arrangement på facebook for å se våre gode tilbud fortløpende.

Velkommen til en god handel 12 september hos Adam og Eva Majorstua.
DIY messy bun

Postet av Adam og Eva Majorstua den 6. Aug 2015
//Sina


August er her!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 1. Aug 2015(Kilde: www.Pinterest.com)


Vi er inne i sommerens siste måned, og hverdagen kommer krypende tilbake.

Etter en lang sommer hvor solen har fått slite på både hud og hår er det på tide med ekstra pleie. Sett av tid til selvpleie, og unn deg selv en kur.

Kom innom salongen, så finner vi akkurat den kuren håret ditt trenger.

Nyt resten av sommeren!

- Maiken


Fern the barber, dagens inspirasjon!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 31. Jul 2015

For en frisør. Jeg er så imponert over arbeidet hans, han er virkelig en stor inspirasjon til eget arbeid. Har fulgt ham på instagram lenge, der han legger ut det ene fantastiske kunstverket etter det andre. Det mest interessante er hvordan han får de villeste frisyrer til å se ut som at de hører til på kunden.
Anbefaler en titt på instragramkontoen hans: https://instagram.com/fernthebarber/
La deg inspirere!

Bilder er lånt fra Fernthebarbers instagram// Helga MarieDare to go short

Postet av Adam og Eva Majorstua den 24. Jul 2015

Det er så utrolig mange fine frisyrer for kvinner der ute, og noen av mine favoritter for øyeblikket er faktisk helt kort! Selvom jeg aldri hadde turt å gjøre det selv, så synes jeg at fler burde gjøre som Kaley Cuoco og gå kort.
Her er noen av mine andre favoritter.// Sina


Fletter

Postet av Adam og Eva Majorstua den 22. Jul 2015

Vi har lekt oss litt med fletter i salongen, Maiken laget en "braided crown" på meg og jeg flettet 3 enkle fletter i front på henne. Siden vi er så få på jobb og dagene er litt roligere får vi muligheten til å teste ut mye nye produkter og forskjellige teknikker. Flere innlegg om ting vi tester ut kommer iløpet av uken!

Her har vi testet ut braid aid, ingen av oss har brukt denne noe særlig før men synes den var veldig fin til å gi hold. Også veldig fin til å brukes til å forme krøller og gi spenst.//Sina


Krøller

Postet av Adam og Eva Majorstua den 22. Jul 2015

Igår testet jeg og Maiken ut to forskjellige krøllstaver i salongen og litt forskjellige produkter for hold og volume. Så da tenkte vi og vise dere litt før og etter bilder av det vi har holdt på med.

Før Maiken:


Etter Maiken:


Før Sina:Etter Sina:Feathers

Postet av Adam og Eva Majorstua den 21. Jul 2015

Bli sommerfresh med stilige fjær i fine farger!(Kilde: Pinterest)

Vi har fjær i mange forskjellige farger.

Her har jeg satt lilla fjær i håret til Sina.Her har Sina satt en naturfarget fjær, og en grønn fjær i mitt hår.Dette viser at man ikke trenger å ha kjempelangt hår for å kunne ha fjær (Noe jeg er spesielt glad for).

For 350,- kan du også få kule fjær! Kom innom salongen, så setter vi dem på for deg.

- Maiken

Farge- og stylinginspirasjon

Postet av Adam og Eva Majorstua den 18. Jul 2015
Her er noen bilder av en farge jeg la med Lacquers fra Matrix tidligere i sommer.

Jeg la lilla fra bunn til skuldrene, og blå i spissene.Kom innom salongen for å få en fresh farge!

- MaikenVerdens beste hårdag!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 17. Jul 2015

På Onsdag satte Monica på Great Lengths tapesystem GLapps, på meg. Vi satte på full hårforlengelse på 40 cm. Resultatet ble helt supert. Endelig har jeg langt vakkert hår igjen.
Jeg er en sånn type person at jeg elsker å ha korte og mellomlange frisyrer, og klarer aldri å spare så veldig langt før jeg går lei, men avogtil har jeg lyst på langt hår, og da er extensions verdens beste oppfinnelse.

Har du lyst på extensions, enten det er full hårforlengelse eller å få fylt inn, ta kontakt med oss på tlf 22566300 så hjelper vi deg!

Før:
Etter:

/Helga MarieThe Volt

Postet av Adam og Eva Majorstua den 15. Jul 2015

Eskil som jeg hadde som modell på Skinfade kurset noen uker tilbake er vokalist i et popband som heter The Volt. Jeg har intervjuet ham litt om hvordan The Volt startet og hvorfor, og dette er svaret jeg fikk:

"Vi startet først bare med å skrive litt låter som vi synes var kule. Etterhvert innså vi at vi hadde lyst til å vise at et popband kan være mer enn bare fengende melodier og låter uten dybde. Da begynte vi å jobbe med visuell profil, design og hvilke elementer vi ville ha med i musikken vår. Vi har kommet et stykke på vei, men er fremdeles ikke ferdig utviklet med tanke på disse tingene. Vi jobber for tiden med å skrive musikk og en musikkvideo til en av låtene på EPn"

De er altså et band som er forholdsvis nytt, og slapp sin første EP for en måneds tid siden. Musikken deres er virkelig bra, veldig fengende, og har blitt en del av mange spillelister her.
De ligger ute på de fleste streamingtjenester, jeg anbefaler på mitt varmeste å lytte til de.


/Helga MariePrislister på frisørene våre

Postet av Adam og Eva Majorstua den 1. Jul 2015

Klippe priser:
Senior art director - 1100,-
Art director - 940,-
Senior stylist - 870,-
Stylist - 750,-
Junior 3 - 650
Junior 2 - 520,-
Junior 1 - 270,-

I salongen har vi alle utenom stylist, junior 3 og junior 1.

For og booke time kan du ringe 22566300 eller booke på nett bestilling HERBilde fra pinterest.com


Sommer inspirasjon

Postet av Adam og Eva Majorstua den 1. Jul 2015Alle bildene er fra Pinterest.com


Bli bedre kjent med..

Postet av Adam og Eva Majorstua den 27. Jun 2015

Sina!
Hvilken stilling har du i salongen?
Har akkurat blitt junior 2 i salongen så tar nå 520,- for klipp!

Hvor lenge har du vært i Adam og Eva, hva har du gjort før?
Har vært i Adam og Eva siden januar, før det et halvt år på Adam og Eva skolen, jobbet natt i posten og VGS.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Reise, være med venner, en god fest, trene, se film/tv serier og gjøre om i min lille leilighet.

Når skal du ta svennebrevet?

Skal ta det i 2017.

Hva liker du best å gjøre i salongen av behandlinger?
Fargebehandlinger eller klipper som gir store forandringer.

Favoritt produkt?
Matrix turbodryer og Evo water killer dry shampoo.

For å booke time hos Sina kan du ringe på 22566300


Adm og Eva driver nå veldedig i Afrika

Postet av Adam og Eva Majorstua den 20. Jun 2015

Da har vi endelig fått lansert vårt veldedige prosjekt, Adam og Eva Care. Dette er noe vår Art Director Monica har brukt tid på som en av to prosjektledere, sammen med Ruth fra skolen, og en koordinator, Kristine fra KUTT, samt masse hjelp fra frisører og lærlinger i de andre salongene våre for å få i gang.

Det vil si at vi har gått inn i Burundi i Afrika sammen med CARE Norge for å hjelpe kvinner og menn med spare og lånegrupper.
Vi er superstolte.

Les mer om prosjektet vårt her:
http://www.adamogeva.no/blog/1100628584/adam-og-ev...


Messy Stylingguide

Postet av Adam og Eva Majorstua den 18. Jun 2015

Torsdag denne uken prøvde jeg og vår utplasseringselev, Helene, litt forskjellige stylinger.


Førbilde av Maiken:


Underveisbilder av Maiken:
Ferdig resultat på Maiken:
Produktene som ble brukt på Maiken:Det ble brukt en tynn krøllstav fra HH simonsen.

Førbilde av Helene:Underveisbilde av Helene:Ferdig resultat på Helene:

Produktene som ble brukt på Helene:


På Helene ble det brukt en bølgetang fra HH simonsen.

:)


SPLASH

Postet av Adam og Eva Majorstua den 18. Jun 2015


Bilder av modellene til meg(Sina) og Maiken fra visningen på tirsdag! Vi er stor fornøyde med vel overstått på første lærlingvisning og håper det blir like gøy neste år.

/Sina

Backstage på lærlingvisning

Postet av Adam og Eva Majorstua den 17. Jun 2015

Igår var det duket for lærlingvisningen vår og det var mange spente lærlinger, modeller og ikke minst publikum! Gårsdagen var en morsom og spennede opplevelse for meg(Sina) og Maiken som kun har hatt elevvisning på skolen før dette. Tenkte å dele noen backstage bilder med dere i første omgang!Bilder fra selve visningen kommer senere! Håper alle som deltok hadde det like gøy som det vi hadde igår!

/Sina


Bli bedre kjent med..

Postet av Adam og Eva Majorstua den 13. Jun 2015

Maiken!Hvilken stilling har du i salongen?
Junior 2

Hvor lenge har du vært i Adam og Eva, hva har du gjort før?
Adam og Eva skolen, høst 2014 på Majorstua siden februar 2015. 2011-2012 jobbet i radio, og assistentlærer i mediafag på vgs. 2012-2014 allmenn litteratur på UIO.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Lese, male/tegne, lage tegneserier, ta bilder, trene, reise - ingenting er bedre enn å reise! Målet er minst like mange land som min alder, jeg leder! Ellers trives jeg godt i skog og mark, særlig hvis jeg får lage min egen sti, ellers spiller jeg brett eller kortspill med gode venner!

Når skal du ta svenne brevet?
I 2018

Hva liker du best å gjøre i salongen av behandlinger?
Klipp og kur med massasje.

Favoritt produkt?
Smooth setter - Matrix.

Hvis du vil booke time hos Maiken kan du ringe på 22566300
Klipp koster 520,- og 50% på all kjemisk behandling.


Lærlingvisning

Postet av Adam og Eva Majorstua den 12. Jun 2015

Denne sommerens lærlingvisning nærmer seg, og temaet er SPLASH!


Dancing Paint - High Speed Water Photography - WOW!
(Kilde: pinterest)

Vil du se hva lærlingene i Adam og Eva har pønsket på de siste ukene?

Det kan du se på Dattera til Hagen på tirsdag klokka 20.00.

- Maiken


Chi Pro føner

Postet av Adam og Eva Majorstua den 10. Jun 2015

Endelig til utsalg: Chi Pro føner.
-Mindre støy
-negative joner
-lett å håndtere/ vekt
-etterlater håret mykt og skinnende
-keramisk varme
-2 hastigheter og kald luft
-kommer med både diffuser og tut
-minimalt med stråling
-Kr 1999,-


Funfact: Vanlig kobberføner som de fleste har hjemme stråler som 200 mobiltelefoner, mens denne føneren stråler som 1/2 mobil.

Velkommen til oss på Majorstua for å kjøpe din nye føner


Bli bedre kjent med..

Postet av Adam og Eva Majorstua den 5. Jun 2015

Melissa!Hvilken stilling har du i salonge?
Senior art director og dagelig leder.

Hvor lenge har du vært i Adam og Eva, hva gjorde du før?
Har hvert i Adam og Eva siden 2011, og før det jobbet jeg på Hair and There og Kleppes salong i Gjøvik.

Når tok du svennebrevet?

2009 - meget godt bestått.

Hva liker du best å gjøre i salongen av behandlinger?
Jeg jobber veldig variert både med behandling og ulike kundegrupper. Mest farge behandlinger/ striper.

Favoritt produkt?
Jeg liker veldig godt water killer fra Evo - både styling og mattdry shampoo effekt. Eller primer fra Redken + blond idol shampoo.

For å booke time hos Melissa kan du ringe 22566300 eller booke via nett HER


Skinfade kurs på Majorstua

Postet av Adam og Eva Majorstua den 4. Jun 2015

Igår hadde vi skinfade kurs med Steven, han hadde først en demo for oss og våre modeller kom etter hvert. Vi hadde en morsom og lærerik start på dagen igår å håper det ikke er så alt for lenge til neste gang!

Monica sin modell.Helga Marie sin modell.Maiken sin modell.Sina sin modell.Nå har vi bestemt oss for å bli flinkere på og utfordre oss selv til å prøve nye ting! STOR takk til Steven for at han ville komme å holde kurs for oss igår!/Sina

Perfekt pastell til sommeren

Postet av Adam og Eva Majorstua den 29. Mai 2015

Idag har vi fått inn nye pastell farger fra Matrix og vi gleder oss til å prøve de ut!
De skal være opp til 12 sjamponeringer og det beste av alt er at de kommer nesten ferdigblandet.

Tørr du gå for en av de søte fargene?

Low hung classic pony, very much on trend for spring summer 2013
Can one speak with such color on the lips? Is such blue and pink meant to trap conversation?
If I wasn't such a wimp I would love to dye my hair this color - just for a kick....Knew this girl once in college with this color hair. It looked totally natural on her....doubt I could pull it off as well as she did!!!!
Bilder er hentet fra pinterest.comVi presenterer: Redkens nye Base breaker

Postet av Adam og Eva Majorstua den 28. Mai 2015

God Torsdag alle sammen.
Vi har fått inn et nytt produkt fra Redken som kalles base breaker. Det er laget for bruk på ettervekst, og som navnet tilsier, lysner og farger litt inn. Behandlingen er superrask, produktet skal virke i kun 10 minutter.

Hvem passer produktet til?
Det passer til alle som trenger å bryte opp etterveksten, ikke nødvendigvis få den like lys som til vanlig, men få den til å fade med resten av håret.
En perfekt behandling om man ikke tar etterveksten hver 6 uke og bare ønsker å få et mykere uttrykk.
Alle som striper håret sitt forholdsvis ofte, der man istedet kan bryte opp med dette fantastiske produktet innimellom.
Etterveksten vil få en enten naturlig eller varm tone etter ønske.

Behandlingen koster kr 450.

Før:
Etter:


Bli bedre kjent med..

Postet av Adam og Eva Majorstua den 27. Mai 2015

Monica!Hvilken stilling har du i salongen?
Art director, makeup artist og RCH.

Hvor lenge har du vært i Adam og Eva, hva har du gjort før?
Jeg har vært her i 4 1/2 år og før frisør tok jeg utdannelse på Image akademiet for å bli makeup artist.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Nå pusser jeg opp et gammelt hus med samboeren min.

Når tok du svenne brevet?
Jeg tok svenne brevet i januar 2013.

Hva liker du best å gjøre av salong behandlinger?
Jeg er RCH ( redken certifisied haircolorist) og har da spesial kompetanse på farging av hår. Og tar da alt av tilfeller både lette og vanskelige farger!

Favoritt produkt?
Jeg er en sucker for hårskum og hårspray. Har jeg disse to produktene får jeg til mye.

Monica tar også brudestyling og make up.

For å booke time hos Monica kan du ringe på 22566300 eller via nettbooking HER


Make over

Postet av Adam og Eva Majorstua den 22. Mai 2015

Igår og idag har Maiken som er den ene lærlingen vår fått en helt ny look av meg (Sina) den andre læringen. Vi har klippet av MYE hår og fått farget en fresh ny farge, så Maiken er klar for sommer!

FØR
ETTER

//Sina


Klar for sommer!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 21. Mai 2015

Kom og nyt sola hos oss i sommer!Velkommen!Sommer inspirasjon

Postet av Adam og Eva Majorstua den 20. Mai 2015Tenkte og dele litt sommer inspirasjon idag, sommeren nærmer seg med storm skritt og det er alltid god med litt inspirasjon for hva du kan gjøre når du skal tilbringe late dager i parken eller hytta!
//Sina


American Crew har ankommet

Postet av Adam og Eva Majorstua den 13. Mai 2015

Denne uken har vi fått inn American Crew i salongen og kan med glede si at vi har mer å tilby for herrekundene våre idag!Daily moisturizing shampoo:
Pleier normalt til tørt hår og tørr hodebunn uten å tynge håret.

Daily conditioner:
med forbedrede kondisjoneringsegenskaper, stimulerer daily conditioner hodebunnen å fremmer utseendet og følelsen av sunt hår og hodebunn.Power cleanser style remover:

Daglig shampoo for å fjerne bygget opp produkt rester, for alle typer hår typer. Fjerner selv de sterkeste stylingprodukter. Gi håret en maksimal dyprens.

Forming cream:
Medium hold med medium glans.Enkel å bruke, styling kremen fungerer godt for alle hårtyper. Forming Cream gir hold, utmerket smidighet, og en naturlig glans. Dette produktet hjelper også håret ser tykkere ut.Fiber:
God hold med lav glans.
Fiber-aktig produkt, hjelper tykkere, textur hår og øke fylde til håret. Gir en sterk, smidig hold med en matt finish. Fungerer godt i kortere hår.

//Sina


Oppsett

Postet av Adam og Eva Majorstua den 9. Mai 2015

I dag er dagen for litt selvskryt, for i denne uka fikk jeg bestått på oppsetttesten!God start på modul 2! Nå venter resten.

- Maiken


Nye Frizz dismiss

Postet av Adam og Eva Majorstua den 30. Apr 2015

Vi har fått den nye serien til Redken i salongen, frizz dismiss. Serien består av 6 forskjellige produkter for å hjelpe deg å oppnå et frizz fritt hår.


- profesjonell løsning som gir reduksjon av frizz i alle typer brusete hår.
- leave-in produkter med varmebeskyttelse.
- passer alle typer brusete hår.
- produktene har redken frizz protection factor.

Frizz dismiss sin eksklusive humidity-resist complex inneholder brazillian pracaxi oil og aquatoril som gir mykhet og beskytter håret mot luftfuktighet. For første gang bruker redken aquatoril i hårpleie.

Produktene finner du til salg i salongen, kom innom for en hyggelig handel.


Redken color extend sun

Postet av Adam og Eva Majorstua den 30. Apr 2015

Endelig er color extend sun på plass i hyllene våre.

Denne gir maksimal beskyttelse i solen!

Shine spray- beskytter sol utsatt hår kr 349,-
Mousse som beskytter både hår og hodebunn kr 349,-
Shampoo 289,-
conditioner 299,-
After sun mask 419,-

Vi ønsker sol og sommer velkommen!

Book din time i dag tlf 22 56 63 00
Adam og Eva Majorstua


17 mai nærmer seg

Postet av Adam og Eva Majorstua den 29. Apr 2015

Nå er det kun to dager igjen av april og mai er rett rundt hjørnet. Hvis du vil booke time før 17 mai kan du benytte deg av nettbookingen eller ringe inn på 22566300 og finne deg en time hos frisør eller lærling :)


Tuck and Cover Half - Hairstyle Tutorial - Style Estate -The great thing about this braid is that it looks more intricate than it actually is.Mother Fashions Kids' Hair Into Preposterous Updos, Becomes YouTube Sensation

Hvis du vil ha hjelp med stylingen og tips på hvordan du kan få en fin frisyre til 17 mai er det bare og komme innom for en prat eller booke deg en time!

17 mai dessert - god nok til å nytes året rundt! Alle bildene er hentet fra pinterest.com
//Sina


Vi har fått Olaplex!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 24. Apr 2015

Mandag fikk vi inn de revulosjonerende produktene Olaplex. Dette er en behandling vi kan tilsette når vi ønsker å utføre en fargebehandlig/lysningsprosess på et hår som allerede er kjemisk skadet.
Egenskapen til Olaplex er at den bygger opp disulfidbindingene i håret under prosessen, som normalt blir brutt ned. Dermed kan vi utføre f.eks lysninger der vi vanligvis ikke ville ha gjort det.

Vi har fått litt tid til å teste det ut de siste dagene og har foreløpig bare gode erfaringer. Håret etterlates i vesentlig bedre stand enn det normalt ville ha gjort.

Ønsker du en behandling med Olaplex er du hjertelig velkommen til å bestille time hos oss.
Bestill time på tlf: 22566300 eller på vår nettbookingKilde: %3Bhttp%253A%252F%252Finstatagphoto.com%252Fproductlove%252F%3B306%3B306


//Helga Marie


Redken Certified Haircolorist

Postet av Adam og Eva Majorstua den 17. Apr 2015

Jippi! Nå har jeg avlagt tre eksamener på Redkens fargeekspert-sertifisering og bestått på alle. Etter måneder med mye praktisk øving der man må jobbe med perfekt presisjon og tid, veldig mye lesing på teori på alt fra hårets oppbygging til avansert fargeteori og teknikker, er jeg nå en Redken Certified Haircolorist! Da man må klare minimum 85% på alle eksamener for å bestå, er jeg så fornøyd med å bestå på første forsøk på alle.

Så ønsker du å få en ny og fresh farge til 17. Mai og sommeren så book gjerne din time hos meg så hjelper jeg deg.

Book din time i vår nettbooking eller på tlf: 22566300//Helga MarieFestival sesongen

Postet av Adam og Eva Majorstua den 15. Apr 2015

Festival sesongen er rett rundt hjørnet og da tenkte jeg dele noen inspirasjons bilder.
Vil du ha den perfekte sommer fargen eller hjelp med styling/tips til styling er det bare å komme innom salongen eller booke en time hos oss!
Bilder fra pinterest.

// Sina


Granny take over

Postet av Adam og Eva Majorstua den 10. Apr 2015

Den siste tiden har granny hair konseptet tatt helt av og jeg synes det er døds kult!
Her er noen inspirasjons bilder

Alle bildene er hentet fra weheartit.com

//Sina


Vår fin?

Postet av Adam og Eva Majorstua den 1. Apr 2015

Vi har ledige timer utover våren så hvis du ønsker en ny klipp eller en fresh farge kan du ringe og booke time på 22566300 eller bestille via nett HER. Vi er tilbake den 7/4 etter påske.

Håper vi ser deg!

/Sina


Nye extreme length i salongen

Postet av Adam og Eva Majorstua den 26. Mar 2015

Denne uken kom extreme med nytt design inn i salongen sammen med sine to nye produkter, extreme length. Extreme lengt består av to produkter en primer og en sealer, færre knekte hårstrå og splittede spisser! For de som ikke kjenner til extreme serien så er denne for skadet og svekket hår, enten det er kjemisk eller mekanisk, extreme hjelper til og bygger opp håret igjen!

De nye produktene er til for at håret skal kunne vokse forbi brekkpungtet og et sunt håre skal kunne vokse 7-15 cm på et år, få av oss har et sunt hår og derfor er de nye produktene redningen.

Extreme length primer: Hjelper med og bygge et motstands dyktig hår og øke lengden på håret opp til 15 cm på et år. Påføres i håndkle tørt hår fra rot til spiss, virker i 2-5 minutter før den skylles ut igjen.

Extreme length sealer: Skru på penselen og børster produktet i fuktig hår i mellom lengder og spisser, denne skal ikke skyldes ut og etter behov kan man påføre mer i tørt hår. Motvirker skade og at håret brekker.
Kom innom for en hyggelig handel!

//Sina

Chi Enviro

Postet av Adam og Eva Majorstua den 21. Mar 2015

På torsdag hadde vi kurs i salongen og fokusen var satt på chi enviro behandlingen. Dette er en behandling som passer for alle hår typer.

Chi Enviro:
- roer ned frizz
- mykt, blankt og friskt hår
- gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret
- styrker og gjør håret sunnere
- retter ut krøllete, krusete eller bølget hår

Behandlingen er gjenoppbyggende og skader ikke håret på noen måter. Chi Enviro inneholder ingen skadelige stoffer og resultatet varer i 3-4 mnd. Behandlingen koster fra 1650 ,-


Før bilde av modellen.


Underveis med ferdig påført olje.


Etter behandlingen.


Hvis du har spørsmål om behandlingen ring oss på 22566300 eller kom innom salongen.
Matrix Style Link

Postet av Adam og Eva Majorstua den 13. Mar 2015/Bilde fra google


På mandag denne uken kom den nye styling serien til Matrix inn i salongen. Den består av tre kategorier: prep, play og perfection. Den har også tre boostere som enkelt gir deg ekstra glans, volum eller hold til frisyren din. Disse produktene kan mikses seg imellom så du kan oppnå akkurat den frisyren du vil ha.

Disse selges i salongen, så kom innom for en hyggelig handel!

//Sina
Northern Lights vs/ Neon Lights Internvisning

Postet av Adam og Eva Majorstua den 10. Mar 2015

På Fredag hadde som sagt jeg og Ronny intervisning som en avslutning på at vi er ferdige med internopplæringen til Adam og Eva, så nå er vi Senior stylister. Hurra!
Temaet mitt var Northern Lights og Ronnys var Neon Lights. Det var utrolig mye jobb, og utrolig masse gøy å forberede å ha denne visningen.
Her får dere noen bilder av hva vi har skapt og fått til. Ble veldig fornøyde. Enjoy!


Northern Lights
Neon Lights
/Helga Marie
Senior Stylister

Postet av Adam og Eva Majorstua den 7. Mar 2015


Vi gratulerer Helga Marie og Ronny som har steget i gradene til senior stylister etter en enestående internvisning i går! Takk til modeller, og faglige ledere Karina og Jin.

-Eget blogginnlegg med bilder av de flotte modellene kommer!

De har gjennomgått Adam og Eva sitt interne opplærings program og er sertifiserte Adam og Eva frisører.De jobber nå 100% ved salongen og tar 870 kr pr time.

Velkommen til å booke dine time online eller tlf 22566300.The Oscar.

Postet av Adam og Eva Majorstua den 26. Feb 2015

For de av dere som så Årets Oscar utdeling, så la dere kanskje merke til alle de stramme rene hestehalene/oppsettene. Jeg ble ihvertfall inspirert.

Superfint med skart sideskill og glatt blankt hår satt bort i en ren liten sak i nakken. Så kan de vakre ansiktene og kjolene tale for seg.

enjoy.
Balayage

Postet av Adam og Eva Majorstua den 12. Feb 2015Endelig titter solen frem og vi går sakte men sikkert imot lysere tider, og lysere hår..

De fleste av oss kjemper med tiden, også kjent som "tidsklemma". Så istede for å legge tett med folie som tar lang tid, finnes det snarveier til blondt hår.
La oss "Balayage-it"!!Bildene er hentet fra pinterest.com


Dette er en teknikk som går raskt og gir en "sunkissed look" som er veldig kundevennlig og som mange jenter ønsker seg.Lærling priser

Postet av Adam og Eva Majorstua den 6. Feb 2015

Som lærlinger trenger vi kunder og modeller. Så vi har laget en liten prisliste på priser som vi tenkte og dele med dere.

Klipp: 270 kr
Farge fra: 535 kr
Gloss fra: 225 kr
Striper fra: 750 kr
Farge design enkel: 825 kr
Strukturomforming: 650 kr
Strukturforming langt hår pr time: 525 kr
Relaxer: 500 kr
Vipper og bryn fra: 395 kr
Hår og hodebunnsbehandling fra: 350 kr
Ring og bestill på 22 56 63 00 eller kom innom.

/Sina

Majorstua presenterer...

Postet av Adam og Eva Majorstua den 4. Feb 2015

Majorstua presenterer sine to nye lærlinger, Maiken og Sina!
Vi er begge utdannet på Adam og Eva Skolen, var ferdige der i januar og fortsetter nå siste del av utdannelsen her på Adam og Eva Majorstua som lærlinger.

Vi begynner med Maiken:
22 år gammel og kommer fra Hokksund og bor nå i Oslo. Tidligere studert litteratur og jobbet litt i radio har også vært assistent lærer i mediefag på VGS. Er veldig opptatt av pleie og sunt hår. Begynte karrièren som liten ved og frisere barbie dukkene i badekaret hjemme.

Hvorfor vil du bli frisør?
Fordi det er gøy, kreativt, varierende, møte masse spennende mennesker og fordi det er et estetisk yrke.
Hva er ditt mål som lærling i 2015? I 2015 skal jeg bli vandt med og ta kunder,bli ferdig med alle modulene på treningskveld, ha mange kunder.
Hva er det morsomste innen for faget? Jeg synes farge.
Sina, 20 år gammel og kommer fra en liten bygd ved navnet Aurskog-Høland. Snart innflytter i Oslo i slutten av februar. Før jeg begynte på Adam og Eva Skolen gikk jeg et halvt år på Esmod før jeg droppet ut da det ikke var noe for meg, jobbet i posten og litt forskjellige andre jobber.

Hvorfor vil du bli frisør? Jeg har alltid elsket hår og eksperimentere med ulike klipper, frisyrer og farger. Det og bli frisør er noe jeg brenner for og valget av skolegang falt meg ganske naturlig på Adam og Eva for å bli best.
Hva er ditt mål som lærling i 2015? Bli ferdig med alle modulene på treningskveld, bli komfortabel med å ha kunder i salongen og bli drit god på farge!
Hva er det morsomste innenfor faget? Det jeg synes er morsomst innenfor faget er når du er ferdig med farge og får et bra resultat.Fremover kommer vi til og trenge kunder/modeller til forskjellige behandlinger fra farge og klipp til hodebunnmassasje og farging av vipper og bryn. Vi kan nås på telefon 22566300 for booking og prisforespørsler.

/Sina


Morsdag 8 februar

Postet av Adam og Eva Majorstua den 4. Feb 2015


Gavetips til mor;


Du finner gavene mor ønsker seg hos Adam og Eva Majorstua.

Velkommen.


Skal du gifte deg?

Postet av Adam og Eva Majorstua den 30. Jan 2015

Nærmer drømmedagen seg? Bryllupsdagen er den dagen man ønsker å være den vakreste utgaven av seg selv, det kan vi på Majorstua hjelpe deg med.Vi har god kompetanse på både oppsett og makeup på brud og forlover.

Priser:
Brudemakeup: 940 kr
Oppsett: 1500 kr
Påfølgende pr time: 940

Eksempel: Hår og makeup 1.5 time: 2440 kr
Hår og makeup 2.5 time: 3380 kr

Prøvetime: 940 pr time

Forlover: + 1500kr (Hår og makeup)
(Disse prisene gjelder Adam og Eva Majorstua)

Bestill time hos Monica eller Helga Marie på tlf: 22 56 63 00, eller kom innom så hjelper vi deg.
DIY and Color of the day

Postet av Adam og Eva Majorstua den 28. Jan 2015

Her kommer dagens DIY oppsett. Veldig elegant samtidig messy. Vi elsker det.
Hårfargeinspirasjon for dagen. Hva med å gå litt ut av komfortsonen å prøve noe som dette? Helt fantastisk hårfarge.
Du kan bestille time hos oss på nettet eller ring 22 56 63 00
Følg oss på Instagram: adamogevamajorstuaBidrag til "Årets Frisør" Monica-Majorstua

Postet av Adam og Eva Majorstua den 27. Jan 2015

Det ble ingen nominasjon i år her desverre, men her er mitt bidrag til "Årets Frisør", bedre lykke neste gang=)

Foto: Annette Larsen
Hår/Makeup: Monica Nørsterud
Styling/Modell: Thea Dyring


xoxoFargekurs med Redken

Postet av Adam og Eva Majorstua den 23. Jan 2015

Onsdag hadde vi gleden av å få Redken på besøk for å introdusere oss for nye farger som kommer snart. Vi fikk i tillegg prøvd de ut på to modeller som ble veldig fine. Det er alltid så godt med nytt påfyll og ny inspirasjon.

Min modell hadde et veldig bleket hår, med litt ymse nyanser i håret på bakhodet. Vi ønsket å skape mer dybde i bunnen uten å gjøre henne mørk, og gjøre henne kaldere over det hele. Elsker de nye fargene allerede.

Før:


Etter:/Helga Marie


CHI Enviro

Postet av Adam og Eva Majorstua den 14. Jan 2015

Vi gjør CHI behandling i vår salong på Majorstua.

-Fra kr 1650 pr time.

-Roer frizz inntil 95%

-Perfekt for deg som har naturlig brusete hår som vil samle håret

-Eller til deg som har ustyrlige krøller som du ønsker kontrollere bedre.

-Egnet for både naturlig og kjemisk behandlet hår

-Er ikke en antipermanent

-relaxer for anti frizz

Dette er en kjemisk behandling som vil vare i flere vask,- kontakt oss i dag for en konsultasjon.

Tlf 22 56 63 00

Adam og Eva Majorstua
Les mer om produktene hos leverandør her


Trendy

Postet av Adam og Eva Majorstua den 14. Jan 2015

Variasjon til mannen med langt hår?

Jared Leto på Golden Globe viser seg på den røde løperen med stil.

Og nei denne fargen er langt fra naturlig, hvem har sagt at menn ikke kan få Ombre? :)

Vil du ha ombre?

Eller trenger du hjelp med fletten?
Legg merke til hvor godt den "usynlige" strikken nederst fungerer.

Kontakt oss på tlf 22 56 63 00

Adam og Eva Majorstua- din frisør midt i Bogstadveien.Kilde: http://www.huffingtonpost.ca/2015/01/12/jared-leto...


Nytt år - sunnere hår

Postet av Adam og Eva Majorstua den 7. Jan 2015

Vi anbefaler Redken All Soft Heavy Cream- for deg som har vintertørt livløst hår,eller som ønsker mykhet og et hår som er lettere å gre.

Anbefalt bruk etter hver 5-6 sjamponering- Men husk alt er bedre enn ikke noe!

Pleiende kur - mykhet til tørt og sprøtt hår
Inneholder argan olje som smører hårstrået.

5-15 min i håndkletørt hår- skyll

Kr: 419Powered by: Bloc