Sjampo: velg riktig

Postet av Adam og Eva Majorstua den 18. Jan 2017

Ny sjampo, men håret føles fortsatt likt ut?

Føles håret fortsatt tørt,sprøtt eller fett ut selvom du har kjøpt ny sjampo? Her er en liten guide til å velge riktig sjampo for ditt hår.

Litt fakta om sjampo:
En normal pH-verdi i en sjampo skal ligge på 4,5 til 5,5 som tilsvarer det samme som hår og hodebunn. Er den for høy vil hår og hodebunn komme i ubalanse.
Sjampo er mindre pleiende enn hårkur og balsam, det brukes for å åpne skjellaget å rense ut eksos, produkt og annen skitt, etterfulgt av kur og balsam for å lukke skjellaget igjen.


Velge riktig:
Når du skal velge riktig sjampo er det viktig å tenkte på hårtypen din, og hva som er gjort med håret. Har du et grovt tykt og ubehandlet hår er en sjampo med masse fuktighet anbefalt. Har du et grovt tykt hår som er kjemisk behandlet, da kommer det ant på type behandling og hva håret trenger påfyll av. Slipper håret farge raskt, er det et must å bruke fargebevarende. Det er derfor aller best å forhøre seg med frisøren din for et best mulig valg av produkt.

Kjemisk behandlet hår:
Når du har et kjemisk behandlet hår er det veldig viktig med valg av produkter for å opprettholde kvaliteten på håret. For et bleket eller veldig kjemisk skadet hår, er en god sjampo med proteiner for å bygge opp igjen kvaliteten viktig, så kan man senere bytte over til noe med mer fuktighet når håret har fått styrken tilbake.
Eks: For et kjemisk skadet hår kan man bruke Caviar instant recovery eller redken extreme, som er rene protein produkter.



Et mekanisk skadet hår trenger mye fuktighet, da det er varmebehandlet mye og fuktigheten avtar. Det er også viktig med litt proteiner for å hjelpe og bygge opp skaden på håret. Når du retter eller krøller håret koker du håret, derfor er det veldig viktig med varmebeskyttende når du føner, retter og krøller. Så en god blanding av fuktighet og proteiner er anbefalt om du ofte varmebehandler håret.

Annet å tenkte på: andre ting man burde ta hensyn til når man velger sjampo er hodebunn og kvaliteten på produktet. Har du tørr hodebunn, fet eller flass burde man først og fremst velge en sjampo tilpasset hodebunnen. Redken har sjampoer som egner seg for alle de overnevnte problemene og dette er noe som må brukes hvis hodebunnen skal bedre seg.
Med tanke på kvaliteten burde man investere litt i produktene til håret, hvis man ønsker optimale resultater. En frisørsjampo er mer konsentrert og virker mer effektivt i tillegg har man en garanti på at produktene er legit.

Kom innom salongen så hjelper vi deg og finne det perfekte produktet for deg!

//Adam og Eva Majorstua.



Vi farger vipper og bryn

Postet av Adam og Eva Majorstua den 9. Jan 2017

Viste du at hos oss får du farget vipper og bryn?

Er du lei av å alltid sminke brynene? Eller har et ønske om å slippe unna maskara?
Eller vil du bare få enda litt bedre tid om morgenen?
Hos oss kan du få farget både vipper og bryn, dette er en flott måte å fremheve øyne og ansiktstrekk uten å være avhengig av sminke!

Bryn er rammen til ansiktet, med riktig form og farge får man åpnet og løftet blikket. Ved farging av vipper og bryn finner vi alltid ut hvilken farge som vil egne seg for ditt ansikt, i forhold til farge på hår og hud.

Priser:

Farge vipper og bryn 395,-

Farge vipper 250,-

Farge bryn 230,-

Forming av bryn avtales ved konsultasjon

Vær rask med å booke din time eller kanskje en gave til noen du er glad i?


// Adam og Eva Majorstua



Fem på Majorstua - Aurora

Postet av Adam og Eva Majorstua den 4. Jan 2017

Hva er det beste med å jobbe på Majorstua?
Det beste er arbeidsmiljøet. Flotte folk og alle er villige til å hjelpe meg når det trengs.

Hvilket produkt er din favoritt akkurat nå?
Har blitt veldig glad i Caviar sine produkter!

Hva er ditt beste tips til kunden i vinter være?
Bruke gode produkter som egner seg for ditt hår. Vi hjelper gjerne med å finne de rette!

Hvis du kunne gjøre hva du ville på en kunde, hva ville det vært?
Klipt en lobb og prøvd meg på en flott farge design!

Hva gleder du deg mest til i det nye året?
Jeg ser frem til å lære meg mye nytt.


Noen av Aurora sine arbeider.

Ønsker du time hos Aurora, må du ringe oss og booke eller komme innom salongen.
Aurora er junior 1 og bruker derfor litt lenger tid per behandling.

//Adam og Eva Majorstua.