EVO Fabuloso Pro - THE SKY IS THE LIMIT

Postet av Adam og Eva Majorstua den 10. Feb 2017

Nå kan du få en uforpliktende fargeendring ved hjelp av pleiende conditioner!


Evo Fabuloso Pro kan gjøre blondiner til brunetter på 1-2-3, uten noe skade. Og det beste av alt - fargen vaskes gradvis helt ut av håret! Med dette fantastiske verktøyet kan man blande seg fram til alle regnbuens farger, og du får en skreddersydd conditioner til nettopp DIN farge.

Evo Fabuloso Pro påføres i nyvasket, håndkletørket hår og har en virketid på 5-15 minutter. Håret får en super glans og etterlates mykt etter behandling.

Serien er også helt fri for ammoniak og peroxid, noe som gjør at den er helt safe for de med litt sår hodebunn.

Aurora har aldri farget håret med en permanent farge, men har alltid ønsket å prøve noe nytt uten at det skal skade håret for mye og endre hennes naturlige look. For henne var da Fabuloso Pro en perfekt løsning. Dette er fordi fargene til Fabuloso Pro ikke benyttes med vannstoff. Fargen setter seg fast i det ytterste skjelllaget og vaskes ut etter 4-16 vask.

Maiken har vært gjennom en rekke forskjellige kjemiske behandlinger og som dere ser på bildet over har hun veldig lyse og slitte spisser. Her ser dere hvor godt fargen har festet seg i de porøse spissene, i forhold til etterveksten som er ufarget og forholdsvis sunn. Et kult resultat!

Monica derimot har et helt ubehandlet, sunt hår, med solblekede spisser. Her ville hun bare få en kaldere og jevnere tone på håret, og resultatet ble amazing!


Har du farget hår fra før eller ønsker å prøve noe nytt uten å låse deg, så er EVO Fabuloso Pro perfekt! Kom innom salongen for spørsmål eller book din time på nett, evt ring oss på 22 56 63 00.

THE SKY IS THE LIMIT.


//Adam og Eva Majorstua.