Vi er nominert!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 29. Mar 2017

På lørdag er det duket for årsfest i Adam og Eva og vi er så
heldige å være nominert i hele 2 koategorier! ♥️

Kategoriene er:
Årets lærling - junior
Årets lærling - stylist
Årets nykommer
Årets kreative
Årets frisør
Årets salong


Vi er så heldige og være nominert til årest salong!!



Og Sina er nominert til årets lærling - stylist

Vi gleder oss masse til fest på lørdag og håper selvfølgelig vi ikke kommer hjem tomhendt!

//Adam og Eva Majorstua



Latest Instagram updates

Postet av Adam og Eva Majorstua den 17. Mar 2017





♡ Følg oss på instagram @adamogevamajorstua

//Adam og Eva Majorstua.



Mine vårfavoritter

Postet av Adam og Eva Majorstua den 3. Mar 2017

Våren nærmer seg med stormskritt og med den kommer ofte et behov for å friske opp vinterhåret. Man våkner litt til liv igjen når solen kommer frem, og veldig mange av oss ønsker å bli litt lysere i håret. Beachhair-looken er, også i år, en sikker vinner, og er personlig min favorittlook på sommeren.


Hvordan få det perfekte beach håret?

Har du, som veldig mange andre i Norden, et fint tynt hår, start gjerne allerede i vasken med lette produkter som kan hjelpe deg å gi tekstur til håret. For eksempel Redken Beach Envy Volume shampoo og conditioner.

Har du et behandlet hår er det greit å bruke mer pleiende produkter som også tar vare på kvaliteten til håret ved hårvasken.


Håndkletørk håret etter hårvask og påfør Redken High Rise Volume Duo Volumizer i bunnen og dra den ut i lengdene. Dette er en volumkrem som gir en fantastisk volumfølelse, uten at den blir for heavy. Spray så over Redken Beach Envy Volume Wave Aid i lengder og spisser for tekstur. Dette er en volum-/saltvannsspray som gir godt hold og masse tekstur til et typisk nordisk hår.

Jeg vil så anbefale å fingerføne håret og jobbe med lengdene for å få frem teksturen. Har du naturlig fall eller krøller i håret så kan det kanskje holde å bare føne bunnen for å få et løft, men la lengdene lufttørke.

Som avsluttende styling går jeg for en tør hårspray. Min absolutte favoritt er Perfekt Texture Finishing Spray fra Caviar. Dette er en blanding mellom tørshampoo og hårspray. Den blir ikke for stiv, men den gir en deilig messy følelse til håret. Denne sprayen passer ALLE og er det perfekte tilbehøret til beachhåret.

//Sanne


Bildecredit Redken

Bildecredit Alterna