Frost your hair!

Postet av Monica (Sykmeldt) den 11. Apr 2014




   Det er jo blitt super inn med accessoarer til håret i år. hos de aller fleste leverandører av duppeditter til håret ditt, ser vi nå tilbehør av blomster, strass, perler og glitter.
Og det er jo så lekkert da gitt!

Så flower Power Your hair, eller skaff deg litt "bling bling" hvis du er av den som liker alt som glitrer, og pynt deg til den store gullmedaljen både til hverdags og fest!

Bli INSPIRERT!!!=)




Book time hos meg på www.adamogeva.no


Inspirert av Trening.

Postet av Monica (Sykmeldt) den 8. Feb 2014

Jeg har vært på et foredrag med forfatterne Kristine Weber, Benjamin Christensen og Martin Norum, som står for bøkene "styrketrening for jenter- få den kroppen du ønsker deg" og "sunnere og sterkere med proteinrik mat"

Som frisør er jeg veldig opptatt av å holde meg i god fysisk form, for jeg vil jobbe så lenge jeg vil og ikke fordi kroppen ikke vil lengre.

Det var en lærerik og innholdsrik kveld, hvor de snakket om viktigheten av styrke for jenter, og hvor de avslørte mange myter om trening med vekter for jenter.

Bøkene til Kristine Weber inneholder også veldig mange fine oppskrifter på sunn god mat og deserter, og du kan også lære mye av bloggen hennes på www.kriweb.no

Så til alle dere som elsker jobbene deres og vil fortsette med det dere elsker så lenge hodet henger med, ta vare på kroppen så vil den henge med den også.

Dette inspirerte i hvert fall meg til å legge på noen ekstra kilo på vektstanga!




Skryt i julens ånd=)

Postet av Monica (Sykmeldt) den 18. Des 2013



Jeg stylet og gjorde makeup på ei flott jente til 10'ende klasseball.

Og hun var så søt og fornøyd at hun kom tilbake for å vise meg bilde av henne med kjole og det hele, og var så takknemlig og fornøyd.


Det var så utrolig moro og stas å få tilbakemelding fra noen som er så fornøyde=)

Jeg er nå bare enda mer inspirert og synes denne fantastiske jobben er bare enda mer fantastisk (ja det går an!!)

Jeg jobber med en fantastisk dyktig gjeng her på Majorstua, og i disse førjulstider (og i inspirasjonens lys) vil jeg skryte litt av dem!

For uten en så dyktig gjeng, og et så inspirerende miljø hadde jeg ikke blitt så flink som jeg har blitt siden jeg tok mitt svennebrev.
Og takket være det, fikk jeg en så søt tilbakemelding fra en fornøyd kunde.

Så gjengen på Majorstua: Dere er helt fantastiske. Har hatt ett fantastisk flott år, og håper det blir mange av dem fremover!!!

Tusen takk=)=)

God jul til dere alle, og godt nytt hår:P