Malin Thoresen

Malin Thoresen

Frisør

Ukens produkt

Postet av Malin Thoresen den 15. Okt 2013

Cuticle polisher fra Pureology!


Denne saken her er ganske artig. Hvis man fordeler den lett i hendene,
så påfører i håndkletørket hår, er den utrolig fin å føne på,
og gjør håret blankt og gir fuktighet til det.


Om man gnir produktet i hendene, og varmer det, gjøres konsistensen om,
og det blir ett serum!
Den samler tuppene, og er også veldig fint for å motvirke frizzy hår.
Det er også veldig fint å bruke nå på vintertid, når håret blir tørt og statisk.
To i ett produkt!Junior Stylist!

Postet av Malin Thoresen den 15. Okt 2013

Da har jeg blitt Junior Stylist!
I går ble jeg endelig ferdig med Modul 1, i Adam og Eva sitt opplæringsprogram. Det vil si at jeg fra 28 Oktober går opp i pris på klipp, og tar 495.
Fremover trenger jeg modeller til modul 2. Jeg trenger til:
- Fargedesign
- Gradert bob
- Helform
- Permanent
- Striper
- Kort gradering
Hvis du er interessert i å stille opp og få en gratis klipp, eller en ny farge( betale fargetube pris), ring salongen på nr. 22566300 og spør etter Malin.
Priser ellers: -50 % på fargebehandlinger.Oppsett

Postet av Malin Thoresen den 23. Sep 2013

I dag gjorde Anette ett fint oppsett på meg.
Hun startet med å krølle det, og brukte støv får å lage volum og gjøre det litt trådt. Så tuperte hun inn krøllene. Resultatet ble veldig fint. Raskt og enkelt for å være fin til både hverdags og fest! :)Waterfall braid

Postet av Malin Thoresen den 31. Aug 2013

I dag har jeg stått litt og øvet på å flette. Jeg er ikke så flink til det, men syns fletter i håret er veldig fint, så ønsker å bli bedre til det. I dag gjorde jeg noe som heter waterfall flette.

Her er også ett par andre eksempler på waterfall flette:

http://www.ohthelovelythings.com/2012/10/diy-waterfall-braided-bun-by-hair.html

http://www.metalmulisha.com/blog/2012/03/things-we-love-2/

Ønsker dere alle en god helg! :)Moods Of Norway 10 år

Postet av Malin Thoresen den 23. Aug 2013

Sist fredag var Monica og jeg på Moods of Norway visningen i Oslo spektrum. Showet var utrolig bra! Vi hadde også Ken og Anette backstage som var med å stylet modellene. Den nye kolleksjonen heter Pop Factory, og bestod selvfølgelig av mange farger. Selve showet varet i en time, hvor det var diverse artister som spilte under. Det ble vist videoklipp av Moods gutta under lagingen av kolleksjonen. Hele opplegget var utrolig godt gjennomført! Gratulerer med 10 år!OFW, UP!

Postet av Malin Thoresen den 21. Aug 2013

Sist Torsdag var Anine og jeg med å assisterte under UP visningen. Det var veldig morsomt å se hvordan alt foregår behind the scenes! Det var i underkant av 20 modeller, så det tok ikke så lang tid å bli ferdig. Jentene skulle ha en lav hestehale, og sideskill på guttene. Under hele dagen var det tuch-ups, fitting og makeup. Catwalken var utenom det vanlige, og showet ble til slutt utrolig bra! Her er noen bilder:Redken kurs

Postet av Malin Thoresen den 20. Aug 2013

I dag kom Jenni fra Redken og hadde kurs hos oss! Jeg hjalp til å assistere Ken. Han hadde en modell som hadde ganske sort farge utover, og ville bli lysere mørk. Vi startet dermed med å avfarge mellompartiet, før vi farget håret i 4 soner, med bliking på sone 4. Resultatet ble bra, mye dybde i bunn, og lysere utover. Her er bilde :Ny sveis

Postet av Malin Thoresen den 19. Aug 2013

Klippet to søte brødre her om dagen. Lillebror syntes sveisen til broren var så kul, så han kom tilbake og ville ha time han og! Koselig :)Matrix kurs

Postet av Malin Thoresen den 8. Aug 2013

I går var Ann- Sofi fra Matrix her i salongen og holdt kurs for oss nye. Det var veldig lærerikt! Spennende å lære om produkter man ikke er kjent med fra før. Modellen min stripet jeg fiskebenstriper på topp, og la 8 M i Colorsync i resten. Dette gjorde jeg for å friske opp fargen, og få litt spill i det.

Før og etterbilder:Oslo fashion week trening

Postet av Malin Thoresen den 6. Aug 2013

I går var første treningskveld, hvor vi gjennomgikk diverse om treningskveldene. Senere ble det Oslo fashion week trening! Vi gjennomgikk diverse føn- krøll- og rettetang teknikker. Det var veldig interessant og lærerikt! Her er noen inspirasjons bilder:

http://www.google.no/search?gs_rn=24&gs_ri=psy-ab&cp=5&gs_id=h&xhr=t&q=curls&biw=1518&bih=716&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.50310824,d.bGE&um=1&ie=UTF-8&hl=no&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Df8AUrryA-r64QTSkYHwBA#facrc=_&imgdii=_&imgrc=d1AjtbHWtr5SjM%3A%3BCzh9GZG0QWWn8M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.thechapel.co.uk%252Fblog%252Fwp-content%252Fuploads%252F2013%252F01%252Fjessica-alba-curls-hair.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.thechapel.co.uk%252Fblog%252Findex.php%252F2013%252F01%252Fgolden-globes-the-hair%252Fjessica-alba-curls-hair%252F%3B550%3B727
http://www.google.no/search?gs_rn=24&gs_ri=psy-ab&cp=5&gs_id=h&xhr=t&q=curls&biw=1518&bih=716&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.50310824,d.bGE&um=1&ie=UTF-8&hl=no&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Df8AUrryA-r64QTSkYHwBA#facrc=_&imgdii=_&imgrc=9Ux9CUnkucR5ZM%3A%3Byh0W3d0W55fnQM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ehairexperts.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2010%252F07%252Fwpid-curly-hair.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ehairexperts.com%252Fhuman-hair-wigs%252Fhow-to-curl-a-human-hair-wig%252F%3B250%3B303Farging og styling

Postet av Malin Thoresen den 1. Aug 2013

I dag har jeg farget håret på venninnen min Kristin. Hun ville kvitte seg med stripene som også var ganske ujevne.

Dette ble resultatet:Føn

Postet av Malin Thoresen den 30. Jul 2013

I dag har jeg øvd til på rundbørsteføn, hvor jeg testet ut forskjellige produkter. Greit å kjenne litt på hvordan de forskjellige produktene er før jeg starter med modeller.

Produktene jeg brukte:
*KMS Hair stay Style boost - primer for håret, gjør slik at resten av produktene jeg bruker, får 3 ganger bedre hold.
*KMS Add volum Root and body lift- For å gi volum ved hårrota.
*KMS Add volume Styling Foam- Gir volum, og er også varmebeskyttende.
*Redken Fabricate 03- Gir svakt hold, og bestytter håret mot varme.Starbucks!

Postet av Malin Thoresen den 29. Jul 2013

Vi er så heldige å få Starbucks rett ned i gaten for oss! De åpner i september. Vi gleder oss!:)Lærlingplass!

Postet av Malin Thoresen den 12. Jul 2013

Idag fikk jeg verdens beste beskjed av fine Jessica! De ville ha meg videre som lærling på Adam og Eva Majorstua! Gikk resten av dagen og klarte ikke slutte smile. Utrolig deilig å vite at jeg skal tilbake igjen til en super salong med verdens beste, snart kollegaer! Jeg ønsker dere alle en fin sommer, det veit jeg at jeg kommer til å få hvertfall!! :)Sommerfin på håret!

Postet av Malin Thoresen den 3. Jul 2013

Jeg er jo for tiden på Majorstua, og jeg storkoser meg! Morsomt å jobbe annerledes og lære videre fra hva vi lærte på skolen. I dag har Anine gjort en fin og sommerlig styling på meg, og senere satt hun på fjær. Det ble skikkelig fint! Så nå er jeg sommerfin på håret:)Eksamen og skoleavslutning

Postet av Malin Thoresen den 21. Jun 2013

Etter fem harde dager med eksamener, er vi endelig ferdig. Jeg er egentlig veldig fornøyd med hvordan det har gått, men kunne gått bedre på helform eksamen..

Noe jeg ikke er fornøyd med er at vi er ferdig med skolen. Siste dag var i dag, og det var utrolig trist å si hade til medelever og lærere. Dette utrolig korte halvåret har gått veldig fort, og jeg er så glad jeg valgte å gå Adam og Eva skolen. Jeg har lært utrolig mye, og hver eneste dag har vært en fornøyelse. Jeg har fått mange gode venner, og mange fine opplevelser. Jeg kunne heller ikke fått en bedre klasse å gå i! Alle er veldig flotte på hver sin måte, så blir rart og ikke tilbringe hver dag med alle dem lenger.

Heldigvis er jeg utplassert på Majorstua de neste tre ukene, og det er noe jeg ser veldig fram til! Så kommer jo noe godt ut av at vi er ferdige med skolen og!

Dette var min modell på Friform eksamen. Jeg valgte tema hippie :)

Julia sin modell

Iselin sin modell

Hanne og Benedicte sine modeller. Fikk desverre ikke tatt av fler før de forsvant ut døra

Noen av de kuleste lærerne man kan ha!

Senere dro vi en gjeng fra klassen ned og spiste på Aker brygge, dette er de tre beste vennene jeg har fått fra klassen. Kommer til å savne dere kjempemye <3Utplassering 2 periode

Postet av Malin Thoresen den 11. Jun 2013

I går fikk vi vite om vi fikk neste utplassering i Adam og Eva eller ikke. Og jeg fikk!!! Jeg fikk på Majorstua igjen, og er kjempe fornøyd! :D Gleder meg så mye til å tilbringe tre uker, på en flott salong med flotte mennesker! :) Så det ser jeg veldig frem til. 
Ellers starter vi med eksamener på Torsdag, så det er litt nervepirrende! 


Candy

Postet av Malin Thoresen den 3. Jun 2013

Visningen gikk strålende! Superfornøyd over alle de flinke modellene og klassekameratene mine! På alle prøvene vi hadde før showet var det alltid noe som var galt, men når visningen var, ga modellene alt, og det ble superbra! Hanne og jeg samarbeidet, og hadde modellen Lucy, så hjalp jeg til med fargingen på Tonje. Begge ble helt fantastiske, takket være flinke Hanne!:)
Ville ikke røpe noen av modellene før selve visningen, så jeg legger med noen bilder nå! :) 
Har desverre ikke så mange bilder av Tonje, men har ett fantastisk ett fra stylingen! 

Jeg legger ut flere bilder av mer i morgen! God kveld:-)
Forbredelser til vårvisningen!

Postet av Malin Thoresen den 27. Mai 2013

Vi har siden Fredag forbredet oss til visningen som er til Torsdag. Vi kunne ikke fått ett bedre tema! Temaet vårt er Candy, og vi har så mange fine modeller med kul frisyre med fargerikt hår nå! Jeg er sammen med Hanne, og er i dag ferdig med vår første modell. Frisyren ble drit stilig! Mye jobb, men utrolig morsomt og få et så kult resultat! Morsomt å ha en modell som er villig til å gjøre hva som helst med håret:)
Vil skryte litt av klassekameratene mine og, utrolig flinke til å organisere, ordne og samarbeide i denne stressende perioden!

Jeg slenger med noen bilder så dere kan få en liten smakebit på hva dere ser til torsdag, GLED DERE, det gjør jeg!:) Hårmuseum

Postet av Malin Thoresen den 21. Mai 2013

Idag har klassen vært på hårmuseum, hvor vi lærte om historien til flere av redskapende vi bruker i frisøryrket. Det var interessant å se hvordan de har forandret seg igjennom tiden! Her er litt av hva vi fikk se:)


Siste dag i utplassering..

Postet av Malin Thoresen den 15. Mai 2013

I morgen har jeg vært på Majorstuen i fem dager, så det vil si min siste dag. Merker jeg syns det er litt trist, for salongen, og alle som jobber der er utrolig dyktige og koselige. På tirsdag var det travelt i salongen, så da fikk jeg gjort litt og. Jeg turte å sette opp time, korrigerte en farge og vasket noen kunder. Morsomt å prøve litt! 
Jeg har også kjøpt meg Adam og Eva sitt eget produkt Støv, som er ett hårpudder for å gi volum. Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste! Gjør ikke håret matt, og gir utrolig med volum! :)Adam og Eva majorstua

Postet av Malin Thoresen den 12. Mai 2013

Nå har jeg vært to dager i utplassering på Majorstua, og kunne virkelig ikke kommet til ett bedre sted! Det er en utrolig fin og nyoppusset salong, med flinke, hyggelige ansatte som jobber der. Igår lærte Ken meg en ny inndelingsteknikk til foliestriper, det er morsomt å lære mer enn hva vi gjør på skolen. Jeg stortrives, og gleder meg masse til flere dager på Majorstua!
Tenkte jeg skulle legge til ett par bilder av salongen :)

Ferdig med prøve-eksamen!

Postet av Malin Thoresen den 1. Mai 2013

Da er vi endelig ferdig med prøve-eksamen! Her er noen bilder av resultatene:)
Vipper og bryn!

Postet av Malin Thoresen den 11. Apr 2013

Idag har halve klassen lært å farge vipper og bryn, mens resten har utført permanent på modeller. Det var veldig morsomt! Morsomt at vi gjør ting på hverandre innimellom, og fresher oss opp litt! :)Makeup!

Postet av Malin Thoresen den 11. Apr 2013

På tirsdag var Steven og Maya hos oss, og lærte oss om Makeup. Vi lærte brudesminke, og hvordan man skal sminke til fest. Det var veldig morsomt, men veldig rart når vi skulle sminke en medelev! Rart å gjøre det på en annen, visste ikke helt hvor jeg skulle begynne plutselig! Det var også morsomt å se hvor langt man kan nå, og hvor mye man kan gjøre innen frisørfaget! 


    
Utplassering!

Postet av Malin Thoresen den 7. Apr 2013

På fredag fikk vi vite hvem som fikk utplassering i Adam og Eva, og navnet mitt stod heldigvis der! Hadde egentlig ikke så store forhåpninger, for alle i klassen er veldig flinke, og det er jo ikke plass til alle, så jeg er overlykkelig! Skal tilbringe uka på Majorstua, så det blir kjempespennende!
I helgen har jeg øvd meg på foliestriper, og farging i salongen til mamma. Stripene sleit jeg litt med, men resultatet ble veldig jevnt og fint. Startet med 3% i bakhodet og frem til panna, og 6 % på sidene.
Farginga gikk veldig greit, men dette har vi jo også praktisert på skolen.
Slenger med noen bilder, håper dere har hatt en fin helg! :)


Opprulling og oppsett

Postet av Malin Thoresen den 29. Mar 2013

Sist uke lærte vi hvordan vi skulle rulle opp hår, og gjøre ett par oppsett. Tiden gikk så fort! Det var kjempemorsomt!
Håper dere alle har en fin påske. Påska er rolig for min del, jobbing og lesing!:)

Redken- fargelære, og farging på dukkehode

Postet av Malin Thoresen den 21. Mar 2013

Onsdag hadde vi besøk av Ronny fra Redken (veit ikke helt om det skrives sånn?:p), og det var veldig spennende! Først og fremst var han utrolig morsom og energisk, og det var intressant å høre om Redken sitt System. 
"Farging leker vi med, bleking jobber vi med"

Idag har vi farget på dukkehoder. Det var veldig morsomt, men ganske vanskelig! Mye mer som ligger bak en god farge enn hva jeg har trodd! Gleder meg til å være kreativ med farge fremover! L`orèal kurs!

Postet av Malin Thoresen den 19. Mar 2013

Nå er vi ferdig med 3 dagers kurs med L`orèal. Det har vært ganske spennende og få hørt så mye om produkter og styling! Vi kjente også på alle stylingproduktene, så kan si håret mitt var ganske seigt til slutt! I dag lærte vi fargeteori, som var nokså vanskelig syns jeg. Men, kommer vell inn med mye pugging, som det blir fremover! I morgen kommer Redken for å holde kurs, så det blir mye forskjellig produktinformasjon på få dager, om så mange produkter, men det er spennende! Ligger mye mer bak en bra hårfarge enn hva jeg trodde!  


Kort gradering med skjegg

Postet av Malin Thoresen den 19. Mar 2013

Sist uke hadde vi vår første klipp på modell. Det var faktisk ikke så skummelt som jeg trodde det skulle bli, men det var en utfordring. Når jeg var ferdig med skjeggmodellen og skulle begynne å klippe kort gradering, måtte jeg først klippe av den 10 cm lange hestehalen til modellen jeg hadde! Herregud så tjukt og stridt hår han hadde! Saksen hadde problemer med å gå igjennom håret innimellom.. Men, alt i alt gikk det bra, jeg fikk 4 og er storfornøyd! Syns det var vanskelig og klippe over ørene, så det ble litt tynnere der for å si det sånn!Oppsummering

Postet av Malin Thoresen den 13. Mar 2013

Hei igjen! Siden sist har vi hatt to klippetester til, og dermed gjort oss ferdig med klipping for en periode. Mandag 11.03 startet vi med kurs fra Redken og Loreal, hvor de fortalte om diverse produkter. Vi har også fått prøvd å gjøre permanent i dag! Det var spennende å gjøre noe helt annet. I morgen har vi første klipp på ekte menneske, kort gradering og skjegg! Gruer meg veldig, blir annerledes å ikke ha en dukke som man kan vri og vende på akkurat som man vil, og som vi faktisk kan gjøre feil på uten at man får dårlig samvittighet, hehe. Får håpe det går greit!


Permanenten fra Loreal er kjempefin! Forestilte meg at det kom til å se mer ut som en puddel, men håret ble bølgete og fint.


5 på klippetest!

Postet av Malin Thoresen den 19. Feb 2013

Da er klippetest nr 2 over, og jeg er superglad! Følte ikke det gikk så bra, men når klippen ble sjekket var det bare litt rusk, og en mm lenger på ene tuppen! Er nok mer usikker på meg selv enn hva jeg burde være, men da blir jeg hvertfall positivt overrasket, og det er en super følelse! Kjipt om man tror det går kjempebra, og det viser seg å ikke ha gjort det..

Skulle vært posta på fredag..

Postet av Malin Thoresen den 18. Feb 2013

Gikk ikke poste dette i helgen så prøver igjen i dag!
Uken som har gått har vi lært tre type graderinger, økende, minskende og paralell. Det har vært ganske spennende fordi vi har ikke hatt så mange dager på hver, og til tirsdag skal vi ha test i paralell, så det blir spennende! På fredagen var det bloggevent på skolen, hvor vi kunne invitere gjester og vaske og style de på håret. Jeg ble selv stylet av Anna T. Hun er utrolig flink! Det ble også kåret månedens blogg, som Iselin K vant. Veldig fin blogg! 

Slenger med noen bilder til dere, håper dere har hatt en fin helg!:)Hei alle sammen! Nå er det på tide jeg får startet å blogge og!

Postet av Malin Thoresen den 9. Feb 2013

Vi er ca 30 elever i vårkullet. Vi er nå ferdig med tredje uka på skolen, og jeg syns vi alle har fått veldig god kontakt!

Vi har vært igjennom teori om hud og oppbyggingen til håret, forskjellig type føn, og uka som gikk begynte vi å klippe! Det var utrolig spennende, men også litt skummelt. Heldigvis klipper vi en stund til på dukkehoder. Klippen vi lærte denne uken var helform, bob. Det vil si at alt håret går ned til en designlinje. Etter fire dager med klipping hver dag, ble uka avsluttet med en liten teori- og klippetest. Jeg syns det gikk greit, men var ikke fornøyd med verken klipp eller føn. Men, man starter jo ikke som mester, det er jo derfor jeg har begynt på Adam og Eva skolen, for å bli det! ;)

Ellers må jeg si det er utrolig spennende å gå her! Mandagen som var, ble Moods of Norway modellene stylet av frisører i Adam og Eva, på skolen. Det er så mye morsomt som skjer, og vi får ett innblikk i! Jeg legger ut ett par bilder som har blitt tatt de siste ukene, så skal dere få flere innlegg med bilder fremover!:-)

Inndeling til klippen helform

Begynnelse på vikling(permanent)

Fin avslutning på uka før første teoriprøve! Gir massasje til
min fine medelev Stian! Powered by: Bloc