CHROMATICS FARGER

Postet av Anette Herheim den 16. Des 2013

Før:

Etter:




Opplev Pureology

Postet av Anette Herheim den 5. Nov 2013



serious colour care

Pureology sine fargebeskyttende produkter gir ditt fargebehandlet hår skreddersydd pleie, kom innom oss på Adam og Eva Majorstua så hjelper vi deg med å sette sammen produkter som passer akkurat deg!

- Hydrate til tørt, fargebehandlet hår
- Pure Volume til fint, fargebehandlet hår
- Essential repair til skjørt, fargebehandlet hår
- Super smooth til uregjerlig, fargebehandlet hår
- Purify rensende Shampo til fargebehandlet hår



Her har vi vasket håret til Ken som bruker en del styling i håret sitt, han syntes også det blir ganske tørt. Da har vi valgt å bruke Purify Shampo for å rense håret godt for alle stylingrester, så bruker vi Super Smooth balsam for å gi god fuktighet.

Til styling i dag har vi valgt å føne håret på Nourishing Nectar for å gi lett hold og gi glans og lett volum, denne er kjempe fin til både korte og lange hår. Til slutt sprayet vi over med Strengthening Control bare for å gi Ken litt lett texture i håret, sprayen har et lett hold og er lett å gre ut igjen.

Hele serien lukter jo også helt FANTASTISK!


anbefalinger!

Postet av Anette Herheim den 21. Okt 2013

Høsten er her og det betyr at det ikke er lenge til vinteren er kommet heller. Da er det viktig å bruke gode produkter som pleier og beskytter håret ditt i kulda og det fuktige været. Her er mine anbefalinger!

K-Pak Revitaluxe: kur full av proteiner og fuktighet som gjenoppliver og reparerer håret. Man vil merke at håret blir både sterkere og mykere etter bare en behandling med denne kuren.

Kms Hairstay anti-humidity seal: fungerer som en paraply for håret! 24 timers beskyttelse mot luftfuktighet. Den gir deg glattere og blankere hår, så den er kjempe fin til litt statisk og frizzy hår.

Kom innom Adam og Eva på Majorstua for flere anbefalinger eller bestill time hos oss på

22 56 63 00



Blue hair don`t care!

Postet av Anette Herheim den 18. Okt 2013

Jeg la striper med Direction farger på salongen, sånn ble resultatet!

Fristet? Bestill timen din hos meg hos Adam og Eva Majorstuen på Tlf: +47 22 56 63 00 !



Fall inspiration

Postet av Anette Herheim den 17. Okt 2013

Kom innom Adam og Eva på Majorstua for å freshe opp både frisyre og farge for høsten!

inspirasjons bilder hentet fra:

stylenoted.com, shelookbook.com, becomegorgeous.com, zalacliphairextension.com, mens-hairstyle.com,



Color Extend

Postet av Anette Herheim den 30. Sep 2013

Color Extend serien har kommet i en ny og bedre utgave! Kom innom Adam og Eva på Majorstua for å kjøpe de nye produktene:-)



Moods Of Norway 10 år

Postet av Anette Herheim den 21. Aug 2013

Jeg og Ken fra Majorstua fikk være med på å style modellene til 10 års jubileumet til moods visningen. Mye gøy og mye utfordringer som vi lærte mye av, vi hadde en kjempe dag og visningen ble fantastisk! Vi fikk jobbet sammen med mange flinke frisører fra Adam og Eva.



håroppsett

Postet av Anette Herheim den 21. Aug 2013

her har jeg satt opp håret til ei venninne til en modultest som ble bestått:-) Resultatet ble svine kam med lett tuperte krøller på toppen.



Matrix kurs!

Postet av Anette Herheim den 7. Aug 2013

Vi hadde Matrix kurs på salongen og fikk testet oss litt fram med forskjellige nydelige farger. Her er Ingrid, modellen min som fikk en skikkelig oppfriskning på håret sitt i dag med ny farge, klipp og feather extension!