Haircare for dummies.

Postet av Monica den 4. Mar 2013

Ved å ha snakket med mine kunder så har jeg begynt å forstå at det er ganske mange der ute som ikke helt vet hvordan bruke shampo, conditioner og kur riktig. Og flere har ytrer et ønske om å kunne lete opp dette å lese om det selv, så her kommer en enkel guide til hvordan vaske og kure håret korrekt!

Step 1:
Start med Shampo. Her skal det vaskes to ganger. Ved bruk av ordentlige frisørprodukter opplever man gjerne at produktet ikke skummer ved første shamponering. Dette er fordi håret er skittent og shampoen løser her da opp skitt og smuss. Shamponering nr 2 gjør da håret helt rent og tilfører evt pleiestoffer
Step 2:
Kur. Her skal håret da håndkletørkes godt før kuren påføres. Påfør godt med kur og la virke i angitt virketid. Skyll etterpå.


Step 3:
Conditioner. Avslutt med Conditioner (balsam). Masser den godt inn i lengder og spisser. Det er ikke nødvendig å ta denne helt ned i hodebunnen hvis man er redd for at håret skal bli tungt. 
Skyll godt etterpå og avslutt med evt styling.Kilder:http://www.google.no/search?hl=no&q=haircare&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.43287494,d.bGE&biw=1...

http://www.google.no/search?hl=no&q=haircare&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.43287494,d.bGE&biw=1...

 http://www.google.no/search?hl=no&q=haircare&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.43287494,d.bGE&biw=1...

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc