Sina Karoline Eng Myhre

Sina Karoline Eng Myhre

Frisør

Adam og Eva Majorstua

Postet av Sina Karoline Eng Myhre den 10. Jan 2015

Hei! Mitt navn er Sina Karoline Eng Myhre, jeg er 20 år og kommer fra et lite sted ved navn Aurskog-Høland. Jeg har nå gått et halvt år på Adam og Eva skolen i Oslo og er ute i min siste praksis periode hvor jeg er plassert på Adam og Eva Majorstua. Jeg hadde store planer om og begynne blogginga mi tidlig på skole året noe som jeg aldri fikk somla meg til å gjøre. Men bedre seint enn aldri, eller hva?

I mitt første innlegg tenkte jeg ikke og skrive noen lange tekster om meg selv eller hvorfor jeg vil bli frisør, men heller vise dere litt av det jeg har gjort mens jeg har vært utplassert på Majorstua. Først så vil jeg vise dere to av mine modeller, en farge modell og en oppsett modell som jeg hadde denne uka.

Oppsett modellen min valgte jeg og gjøre et enkel flette oppsett da dette er en av mine første oppsett, og det ble ganske bra synes jeg selv!Farge modellen min kom inn med et ganske mørkt brunt hår med en gammel gul ombrè nederst og et par litt lysere brune striper i front og gikk ut igjen med en jevn og naturlig brun over hele håret med litt lilla skjær. (Synes ikke på bildene, uheldigvis)
Neste innlegg tenkte jeg og legge ut litt senere idag med litt inspirasjons bilder for å vise litt hva som inspirerer meg akkurat nå.

Sina KarolineKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.