Majorstua presenterer...

Postet av Adam og Eva Majorstua den 4. Feb 2015

Majorstua presenterer sine to nye lærlinger, Maiken og Sina!
Vi er begge utdannet på Adam og Eva Skolen, var ferdige der i januar og fortsetter nå siste del av utdannelsen her på Adam og Eva Majorstua som lærlinger.

Vi begynner med Maiken:
22 år gammel og kommer fra Hokksund og bor nå i Oslo. Tidligere studert litteratur og jobbet litt i radio har også vært assistent lærer i mediefag på VGS. Er veldig opptatt av pleie og sunt hår. Begynte karrièren som liten ved og frisere barbie dukkene i badekaret hjemme.

Hvorfor vil du bli frisør?
Fordi det er gøy, kreativt, varierende, møte masse spennende mennesker og fordi det er et estetisk yrke.
Hva er ditt mål som lærling i 2015? I 2015 skal jeg bli vandt med og ta kunder,bli ferdig med alle modulene på treningskveld, ha mange kunder.
Hva er det morsomste innen for faget? Jeg synes farge.
Sina, 20 år gammel og kommer fra en liten bygd ved navnet Aurskog-Høland. Snart innflytter i Oslo i slutten av februar. Før jeg begynte på Adam og Eva Skolen gikk jeg et halvt år på Esmod før jeg droppet ut da det ikke var noe for meg, jobbet i posten og litt forskjellige andre jobber.

Hvorfor vil du bli frisør? Jeg har alltid elsket hår og eksperimentere med ulike klipper, frisyrer og farger. Det og bli frisør er noe jeg brenner for og valget av skolegang falt meg ganske naturlig på Adam og Eva for å bli best.
Hva er ditt mål som lærling i 2015? Bli ferdig med alle modulene på treningskveld, bli komfortabel med å ha kunder i salongen og bli drit god på farge!
Hva er det morsomste innenfor faget? Det jeg synes er morsomst innenfor faget er når du er ferdig med farge og får et bra resultat.Fremover kommer vi til og trenge kunder/modeller til forskjellige behandlinger fra farge og klipp til hodebunnmassasje og farging av vipper og bryn. Vi kan nås på telefon 22566300 for booking og prisforespørsler.

/SinaKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc