Dry shampoo

Postet av Adam og Eva Majorstua den 25. Nov 2015

Det er en kjent sak at ganske mange av oss vasker håret litt for ofte. Man føler at håret blir tungt og livløst i løpet av kort tid - og slik ender man opp i en "ond sirkel" med hårvask hver eneste dag på grunn av fett hår.

Men tørrsjampoen er redningen! Finner man det rette produktet til sin hårtype og sitt behov, så kan man uten problem hoppe over en hårvask eller to.

Tørrsjampo er basert på rispudder - som gjør at oljen fra hodebunnen absorberes og gir en matt look. Man får mer tak i håret, noe som gjør stylingen lettere.


HOW TO:

Rist flasken godt og spray lagvis fra skillen og nedover med god avstand fra håret for å få en jevn fordeling av produktet. Avslutt med å dra fingerne i gjennom håret eller bruk en børste å gre lett igjennom.


Tørrsjampo er også supert å bruke i nyvasket tørt hår for å "forebygge" at håret blir tungt og fett. Prøv det!DISSE FÅR DU HOS OSS:

Redken Pillow Proof Two Day Extender

Bilde

Dette er et ganske lett produkt som passer til de fleste hårtyper. Den er veldig finkornet og blir ikke hvit og "støvete" i håret. Du får den hos oss for kr 329.


Redken Cerafill Texture Effect

Bilde

Dette er et produkt som er utarbeidet for de med tynt, fint hår. Superlett konsistens og deilig duft! Kr 229.


Evo Water Killer

Bilde

Dette er en av våre bestselgere her på Majorstua. Den gir god stylingeffekt, volum og lett hold til håret. Du får den for kr 239.


Kom innom oss og finn din favoritt!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc