Jul, jul, strålende jul!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 10. Des 2015

Jeg er så glad i advent og jul. Både på jobb og hjemme. I november og desember har vi alltid flere stylinger til min store glede. Vi setter opp håret, eller styler det fint, så du blir ekstra klar til julebordet, i tillegg sniker julesangene seg inn på spillelista. Herlig.


Så kjøper man gjerne nye klær til julaften og juleselskapene, og da hører det med å style håret litt ekstra også.

Som sagt i et tidligere innlegg så er det viktig å preppe håret i forkant av at du skal krølle det, eller sette det opp. Bruk gjerne skum og en saltvannspray når du føner det. Er det allerede tørt så bruk gjerne saltvannspray/teksturspray først. Bruk deretter varmebeskyttende slik at du ikke brenner håret. På denne måten får du godt hold, og krøllene/oppsettet vil sitte hele kvelden istedet for 1 time. Bruk en hårspray med godt hold, tilslutt.

Hvis du ikke er så dreven i å sette opp ditt eget hår, er det lurt å teste det ut litt før selve jula, så du ikke blir stående motløs å irritert på badet halve julaften :)

Her kommer noen tips og inspirasjon til hvordan du kan ha håret i jula.

Ønsker du å få satt det opp, eller stylet det på annet vis, bestill time hos oss her på Majorstua. tlf: 22566300 eller på inn på nettbookingen vår.


//Helga Marie
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc