Uka`s ansatt

Postet av Adam og Eva Majorstua den 15. Okt 2013Melissa har jobbet hos oss siden 2011, og siste året også som faglig leder hos Majorstua, vi stilte noen spørsmål til henne som frisør.

Hvor lenge har du jobbet som frisør?

Jeg har jobbet som ferdig frisør siden 2009, hvor jeg fikk bestått svennebrev med karakteren meget godt bestått.

Hvordan startet din frisør karriere?

Jeg har lenge vist at jeg ville jobbe kreativt, og at jeg endte opp med å fullføre frisørlinja i 2007 kjentes veldig riktig ut. Jeg tok hele min lærlingtid hos en veletablert salong i Gjøvik (Kleppes Salong) og jobbet også et halt år hos Hair & There før jeg bestemte meg for å ta steget inn til byen. Jeg lever å perfeksjonere og se utvikling hos de jeg jobber med, både på den faglige og personlige delen.

Samtidig som at dette pusher meg til å se faget med nye øyne og jobbe med ulike metoder for å komme frem til beste mål.
Jeg henter mye inspirasjon fra de rundt meg, samt at jeg liker å følge med på sosiale medier, som Instagram/blogging og ulike nettsider for å holde meg oppdatert.

# Ingenting er umulig, det tar bare litt lengere tid #

Hva er ditt spesialfelt i faget?

Jeg jobber mye med klipp og farge, spesielt effekter i folie for å gjøre en kombinasjon av de rette tonene til din hudfarge. Jeg er spesielt opptatt av å finne en klipp eller styling som fungerer i kunden sin hverdag.
Jeg har mange triks i ermet og liker å blande ulike produkter for å få den rette finish. Siden jeg selv har vært blond over lengre tid så er det ikke til å legge skjul på at kalde blonde farger er noe jeg har ekstra god ekspertise på.

Min favoritt serie er Pureology , og denne stylingen er perfekt til skadet blond/stripet hår, både til hjemmebruk og i salongen i forbindelse med behandling.Les mer om produktene her: Pureology nettside


Hva inspirerer deg?

Som både faglig leder ved salongen og lærer på Adam og Eva skolen, blir jeg en "fagnerd" som liker å jobbe med hver minste lille detalj. Hver mandag finner du meg nede på Adam og Eva sin egen skole på Grønland med undervisning.

Hvilken kompetanse har du i frisørfaget?

Vi er privilegerte ved vår salong som får delta på kurs både internt med alle de flinke menneskene vi har i Adam og Eva systemet i tillegg til kursing hos våre leverandører. I februar i år var jeg i London. Det var utrolig inspirerende å se de virkelig store stjernene på scenen på Sassoon visning.
For mer inspirasjon til din neste klipp, se Sassoon sine kolleksjoner her: Sassoon

Jeg har vært på både farge spesialiserende kurs igjennom Loreal, klippe tekniske kurs og ikke minst lederkurs som faglig leder. Det er flott å kjenne seg trygg på sin kompetanse så man kan jobbe enda mer kreativt og tenke ut av boksen.

Velkommen til å booke din time hos meg her: NettbookingKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc