Thea Trønnes

Thea Trønnes

Frisør

Kort gradering og eksamen

Postet av Thea Trønnes den 14. Nov 2013

13 november, altså i går, så hadde jeg kort gradering på prøveeksamen. Det gikk helt greit!
Jeg fant ut at jeg skulle bruke maskinen på han og siden dette var noe jeg ikke har gjort før på de andre testene vi har hatt, så måtte det så klart gå galt.. Det som skjedde var at da jeg skulle fjerne litt rusk rundt øret, så fikk jeg med litt mer hår enn jeg skulle! Upsii.. Var litt vanskeligere enn jeg trodde! Også klarte jeg å klippe han i huden over øret! Hahah,huff! Hadde virkelig ikke dagen min i går, så godt det var lillebroren min som satt modell:) Utenom disse "små" feilene, så havnet jeg sånn midt på treet! Hadde også litt hjørner i graderingen.. Såjaa! Bedre lykke neste gang til meg::)

MEN, han ble faktisk veldig fin og jeg syntes han kledde klippen utrolig godt:)

Tusen takk for at du stilte opp:)


I dag har jeg hatt eksamen i produksjon og jeg tror det gikk veldig bra! Den eneste feilen jeg vet jeg gjorde galt var da jeg skulle levere inn prøven.
Vakten spurte meg om hvor innføringsarket var. "Her er det" sier jeg. Hun svarer:"du er klar over at dette er kladdark? du kan ikke levere inn det"! Da tenkte jeg bare "jippii, jeg har 15 minutter på å skrive 4 stappfulle sider med miniskrift på over på innføringaarket". Heldigvis så har man et kvarter på seg å gjøre ferdig eksamen etter tiden er ute! Så jeg hadde 30 minutter på meg og manglet 3 setninger da tiden var ute! Heldigvis så fikk jeg sende med kladdarket slik at sensoren kan se det siste hvis det er ønskelig:)

Så nå er jeg egentlig utrolig sliten! Vurderer å legge meg nå slik at jeg er klar og opplagt til siste dagen med prøveeksamen og en teoriprøve:)

God natt og sov godt:)Kommentarer

1 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc