Thea Trønnes

Thea Trønnes

Frisør

25 november

Postet av Thea Trønnes den 20. Nov 2013

På mandag så var jeg så heldig å få muligheten til å være ryddepike på showet som noen av frisørene i Adam og Eva holdt! Etter hva jeg forsto så hadde de 3 flinke frisørene vært på tur i London for å bli inspirert.
Etter å ha brettet litt håndklær, løpt noen ganger opp og ned trappen for å åpne døra så gikk min kollega og jeg inn i salongen for å se på forberedelsene.
Etterhvert så kom Bia som er en dyktig frisør i Adam og Eva bort til oss og spurte om en av oss ville være modell for henne, og jeg sa så klart ja! Det eneste hun skulle gjøre var en lett styling!
Hun hadde en hjelper som het Daniel, tror jeg? Unnskyld, er dårlig på navn) som begynte å ordne håret mitt.
Da han var ferdig så var tid for å bli sminket, og etter det så satt jeg og venter til det var min tur å gå på scena. Og ja, jeg var kjempe nervøs.... Jeg er egentlig veldig vant til å stå på en scene, men det var litt skummelt at jeg skulle sitte der foran mange frisører i Adam og Eva, men jeg klarte det vel egentlig ganske bra tror jeg. Jeg satt tross alt bare på en stol og smilte, mens Bia stylet meg ferdig!

Da dette var overstått så var det det å få det ut igjen.. Det gjorde så utrolig vondt.. Håret mitt var tross alt tvinnet rundt og festet med fliseklemmer.
Da dette var ute så hadde jeg skikkelig krøller, så og si en afro. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å gå i dusjen for å løsne det opp slik at håret mitt ikke skulle bli helt tovete til dagen etter:)

Men alt i alt så var det utrolig morsomt! Veldig gøy og ikke minst lærerikt å kunne delta på et slikt arrangement! Håper jeg får muligheten senere:)Litt bilder fra prosessen!
Jeg synes frisyren var ganske så kul:D


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc