Melissa Wang

Melissa Wang

Frisør

Principles of color- Folieteknikker

Principles of color- Folieteknikker

Postet av Melissa Wang den 19. Nov 2012

Striper, highlights, lowlights , bluring, balyage, ponytails og fab and forty er bare noen av teknikkene vi var innom ved dagens kurs på Redken Akademiet.

Kjært barn har mange navn, tiden for striping i plasthette er langt forbi ved kursing av Ann-Christin,kreativ leder i Adam og Eva Gruppen.

Teknikk ogproduktvalg til rett type hår og kunde, tips og triks som gjør jobben vår enda lettere og mer spennende var noe vi var igjennom. Redken lanserer nå en ny mer effektiv bleking,Flash lift,-denne var vi så heldige å få teste! - Tommel opp! Deilig konsistens og presis å jobbe med.

Hvordan designe den perfekte fargen for hver enkelt kunde? Hva vil vi fremheve? Kalde eller varme toner? Hvordan jobbe proft og effektivt? Hvilke produkter skal jeg velge som er mest skånsomme for håret?Som profesjonell colorist er dette noen av punktene vi går igjennom før vi starter en innfarging.

Dette var en kjempe dag og med inspirasjonen som flommer over er jeg klar til å ta imot alle med nye faboluos stripeteknikker og effekter i morgen!

Keeep on smiling!

Vi ses i salongen :)

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc