Malin Thoresen

Malin Thoresen

Frisør

Hei alle sammen! Nå er det på tide jeg får startet å blogge og!

Postet av Malin Thoresen den 9. Feb 2013

Vi er ca 30 elever i vårkullet. Vi er nå ferdig med tredje uka på skolen, og jeg syns vi alle har fått veldig god kontakt!

Vi har vært igjennom teori om hud og oppbyggingen til håret, forskjellig type føn, og uka som gikk begynte vi å klippe! Det var utrolig spennende, men også litt skummelt. Heldigvis klipper vi en stund til på dukkehoder. Klippen vi lærte denne uken var helform, bob. Det vil si at alt håret går ned til en designlinje. Etter fire dager med klipping hver dag, ble uka avsluttet med en liten teori- og klippetest. Jeg syns det gikk greit, men var ikke fornøyd med verken klipp eller føn. Men, man starter jo ikke som mester, det er jo derfor jeg har begynt på Adam og Eva skolen, for å bli det! ;)

Ellers må jeg si det er utrolig spennende å gå her! Mandagen som var, ble Moods of Norway modellene stylet av frisører i Adam og Eva, på skolen. Det er så mye morsomt som skjer, og vi får ett innblikk i! Jeg legger ut ett par bilder som har blitt tatt de siste ukene, så skal dere få flere innlegg med bilder fremover!:-)

Inndeling til klippen helform

Begynnelse på vikling(permanent)

Fin avslutning på uka før første teoriprøve! Gir massasje til
min fine medelev Stian! 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc