Når du sliter med julestylingen...

Postet av Adam og Eva Majorstua den 2. Des 2015

...er dette innlegget for deg! Som frisør hører jeg daglig hvordan folk sliter med styling hjemme, spesielt til arrangementer de kanskje føler at de vil pynte seg litt ekstra. Jeg skal derfor legge frem litt forskjellig for akkurat dere som ikke helt får til.


Det er mye forskjellig man kan gjøre, men jeg har skjønt at mange er ute etter disse slakke krøllene om dagen. Jeg personlig synes det å bruke rettetang gir best resultat til dette. Jeg bruker alltid en god varmebeskyttende til tilpasset hår og hold. For godt hold bruker jeg Iron Shape 11 fra Redken, denne gjør så krøllene du lager ikke sklir ut etter første dans.

For å få til en fin krøll med rettetang gjør du på denne måten:
Ta en liten del med hår, sett rettetangen inn der du vil at krøllen skal starte i håret, vri deretter rundt slik at tuppene på håret er vendt utover. Deretter dra rolig utover slik at du får en jevn varme over hele håret. Her er en video jeg har laget for at dere kan se hvordan det er gjort:



Ellers er det mange som vil gjøre det lettest mulig. Her kommer tvinningen inn. Dette er en teknikk som er superenkel. Ta ut ønsket mengde hår, og jobb deg bakover ved å ta med litt og litt hår. For å få med alle hår kan det være fint å bruke en voks for dette, eller bruk Braid Aid 03 fra Redken. Gir en glatt og fin tvinn, der hårene ikke spretter ut til sidene. For å feste bruker jeg ofte å bruke fliseklemmer, hvorav jeg fester disse slik at de ikke synes. Dette kan være vanskelig, så kjøpt gjerne en spenne du synes er fin. Da blir frisyren din litt mer spennende.



Til slutt kommer fletting. Er du litt mer dreven på hånd synes jeg absolutt du skal gå for denne type looken. Flett ønsket flette og dra den ut slik at den blir mer tilfeldig, og den vil i tillegg se mye fyldigere ut. En kul festeteknikk jeg bruker, som også kan brukes til tvinning er å knyte håret sammen bak. Du knyter håret på samme måte som begynnelsen på en skolisse. Fest så med fliseklemmer under knuten. Her har dere et eksempel på en fin frisyre. HUSK: tuppering er absolutt lov/et must for ønsket volum.


Til slutt for alt dette må du for all del huske sprayen. For at den absolutt skal sitte hele kvelden pleier jeg å bruke Control addict 28 fra Redken, den sitter som et skudd. Deretter går jeg over med en glansspay for å få opp igjen litt shine i håret.

Er du fortsatt grønn? fortvil ikke. Adam og Eva fører nå et tilbud til deg som har dårlig tid, eller bare vil unne deg noe ekstra før du drar ut. Dette tilbudet kalles for pop up x-mas styling. Du kan komme innom for en enkel styling hos oss på 30 minutter, og betale 500 kroner. Og du kan garantert gå fornøyd til ditt arrangement!


//Louise


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.