Snik deg unna tørt hår i vinterkulden.

Postet av Adam og Eva Majorstua den 4. Des 2015

Nå som vinteren og kulden sniker seg på er det lurt å tenke litt over hvordan håret oppfører seg. På vinteren er det mange som fort tenker over at huden blir tørr og derfor trenger fuktighet, har du da noen gang tenkt over håret ditt samtidig. Kulde og vinteren gjør at håret fort kan bli tørt og livløst, du merker at du ikke får det helt til og føler kanskje at det bare er kjedelig. Da har jeg et ord til deg, nemlig FUKT! Akkurat som huden din, trenger også håret ditt sin fuktighetskrem. Det er mange fine produkter å bruke, men er du litt ekstra lur er absolutt All-Soft gaveesken fra Redken fin å kjøpe med seg hjem akkurat nå. Serien gir fuktighet til håret i vinterkulden, samtidig som den styrker og gjør håret smidig. Du får gaveeskene med shampoo, balsam og kur til 599 kroner, det vil da si at kuren faktisk er omtrent gratis. Jeg anbefaler alltid en kur for å virkelig gi håret det det trenger.

Merker du at produkter du har hjemme i dusjen ikke fungerer bra nok, har vi mange forskjellige kurbehandlinger som gir deg en liten kickstart på vegen til et bedre hår som du kan gjøre hos oss her i salongen.

Men for all del, ikke glem at det er forskjell på å mangle fuktighet, og det å ha slitt og ødelagt hår. Har du det, må du nok heller gå på med en serie med proteiner. Proteiner er tross alt med på å bygge opp igjen håret.

Er du usikker på din hårtilstand, kom innom og vi kan gi deg en konsultasjon og anbefalinger om de rette produktene for deg.

Bilde fra Google.no Bilde fra Google.no

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc