Jeanett Rekdal

Jeanett Rekdal

Frisør

Stylist

Våre stylister er lærlinger som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.

Om

Hei :)

Mitt navn er Jeanett Rekdal, er opprinnelig fra Ålesund, og er lærling her på Adam og Eva Majorstua. 

Frisørdrømmen min startet når jeg var barn, jeg flettet håret til alle jeg kom over. Klippet venninne mine i de "fineste" klipper du kan tenke deg. Så stoppet karrieren der, og jeg begynte å studere Reklame og markedsføring, og jobbet videre med dette innenfor Tine og Candy King. Etterhvert fant jeg ut at jeg bare måtte satse, og hoppe videre inn i frisørdrømmen som aldri slapp taket. 

Jeg startet på Adam og Eva Skole og Akademi i januar 2017, og 1.juli 2017 fikk jeg starte som lærling her på fine Adam og Eva Majorstua. Hurra! 

Jeg har ikke angret en eneste gang på dette valget. Jeg brenner for frisørfaget, og elsker alle utfordringer det bringer med seg. For meg så betyr det alt når kunden er fornøyd, og jeg gjør mitt beste for at kundene har det hyggelig når de er i stolen hos meg. 

Jeg gleder meg til å møte deg, og gjøre deg flott på håret :)


Kurs / Sertifikater

2019
Adam og Eva: Staff training klipp
2019
Adam og Eva: Staff training farge
2017
Adam og Eva: Staff training styling
Powered by: Bloc