Cerafill - thinning hair solutions.

Postet av Adam og Eva Majorstua den 7. Des 2015

Redken har utviklet en teknologi for de som mister hår, eller generelt har tynt hår og vil få det litt tykkere.

Cerafill fører to behandlinger med shampoo, balsam og treatment, og en styling-serie:

Grønn serie for normalt til tynt hår. Serien kan være bra for de som har periodisk håravfall, noe som kan komme av så mangt. For eksempel graviditet/amming, medisiner, stress, sykdom, årstid eller bare kommer av ingen grunn. Denne serien gjør slik at håret føles fyldigere og at det fortsatt holder på glansen sin, samtidig som den hjelper hodebunne å ha et sunt miljø slik at håret kan vokse godt.

Serien består av tre produkter: Shampoo, balsam og en treatment. Disse hjelper til et god hodebunnsmiljø,og i tillegg til hjelp av volum og fylde gir den også fra seg effekten av god hårvekst.

Bilde fra Google.no

Blå serie for lett tynt til tynnende hår. Serien er fin for de som har mistet mye hår og har for eksempel måne, viker eller andre steder de føler er nødvendig å fylle igjen. Denne type håravfall er mest vanlig hos menn, men også kvinner kan erfare å bli litt tynn i toppen eller at de utvikler små viker. denne type håravfall er som oftest arvelig, men kan også utvikles dersom du har eksteme hårtap over en lengre periode. Serien skal hjelpe deg å stimulere hårsekkene slik at du får frem igjen hårvekst der det er blitt borte.

Serien består av tre produkter: Shampoo, balsam og kur. Disse skal hjelpe med stimulering til hodebunnen, i tilleg til at de også gir volum og et godt hodebunnsmiljø. Kuren skal reaktivere hårsekken, brukes hver dag, og skal gi et tettere hår innen ca tre måneder. Her tar vi alltid forbehold om at mennesker er forksjellige, hos noen fungerer det, hos andre ikke. Produktene inneholder også mentol, noe som stimulerer hodebunnen til en bedre vekst.

Bilde fra Google.no


Sort serie er stylingen til de med håravfall.

Her har du en tørrshampoo som skal gi fylde, samtidig som den får håret til å føles tykkere. Den etterlater seg en fin tekstur. Tørrshampooen er jo i kjent stil også med på å absorbere olje som kommer fra hodebunnen slik at håret holder lenger etter vask.

Cerafill maximize dense fx treatment er en styling som er volumgivende og har pleiende ingredienser slik at håret allerede etter første bruk føles fyldigere og tettere.

Bilde fra Google.no

Kom gjerne innom oss dersom du har noe spørsmål angående Cerafill. Vi hjelper mer enn gjerne.





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.